Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 22.4.2007 12:07:13
|
|
|
|
mya26
|
Živjo! Zanima me če ima katera podobno izkušnjo. M bi morala dobiti med čet in sob. Še vedno je nisem dobila, sem imela pa v petek in soboto čisto malo rožnat izcedek, ne ves čas. Tako je bilo tudi ko sem bila prvič noseča, ampak podobno je tudi dan predno dobim M. Včeraj sem napravila najprej babycheck in najprej ni bilo nič, čez kake pol urce pa se je poznala rahla roza črtica. Mož je šel takoj še po en test (CB) in nič, res pa je da sem imela čisto prozoren urin, pa sem si mislila da zaradi tega. No danes sem napravila v 1. jutranjem urinu test (ne vem kako se mu reče, v zeleni škatli, z roza pokrovčkom, izgleda pa podobno kot CB, le da so črtice modre) no in spet najprej nič, čez ca. 20min pa roza črtica, ne tako močna kot testna, ampak kar močna, ni bila le privid :) V navodilih piše da najbi se rezultat pokazal čez 5 min (takrat pa je bil le privid ali zeloooo rahla črtica) In zdaj ne vem a sem noseča al ne, a se lahko veselim ali ne ? Hvala za odgovore M
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 22.4.2007 12:20:45
|
|
|
|
loncica
|
Nekje je bila razlaga, da če se črtica pojavi kasneje, da si je to možno razlagat s tem, da še ni dovolj hormona. Kaj ti pa na testu piše, na nekaterih piše, da po 10min rezultat ni več relavanten. Jaz ful nimam izkušenj, ker sem delala le 2 testa v življenju. Na obeh zelo rahla črtica, ampak vidna po 5 min. Iz srca ti želim, da si . Lep dan
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 22.4.2007 12:33:42
|
|
|
|
stunfek
|
MIslim, da je dober znak, da se je črtica sploh pokazala, ker jaz sem naredila v življenju že cel garnizon testov in nisem imela nobene črtice niti po pol urah. Za dokončen odgovor boš morala še malo počakati. Recimo v torek zjutraj spet testiraj z jutranjim urinom in bi mogla biti črtica že prej ali pa bolj močna. Kot pravim, si na dobri poti ampak ravno sto% pa še ni. Držim pesti in ti želim, da ugledaš pravi debelinki od črtic čim prej!
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 22.4.2007 13:10:35
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Jaz mislim, da je možno, da si noseča, ampak ker ne vem koliko časa naj bi to bilo...na začetku je tega hormona zelo malo v urinu , zato pa priporočajo uporabo jutranjega urina , ker je močnejši. Naredi enega res z jutranjim urinom,..držim pesti
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 22.4.2007 19:57:51
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,probaj še enkrat z jutranjim urinom,pa srečno!!!
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 22.4.2007 21:37:42
|
|
|
|
mukla
|
Pozdravljene! Sem nova. Tudi meni se je zgodilo isto. Včeraj bi mogla dobiti tetko, pa je ni blo (drgač mam redne M). Ker sem imela babychech doma, sem poskusila srečo. Isto. Najprej nič. Potem pa sem pogledala za hec čez kaki dve uri (v košu - haha), in evo, nežna črtica. Zdej pa ne vem. Bom poskusila v torek zjutraj. Mislim, da takrat bi pa moglo pokazat takoj. Kaj pa ve menite? Lep pozdravček in veliko sreče vsem, ki si želite .
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 23.4.2007 17:44:17
|
|
|
|
lana38
|
Ko sem bila , mi je BC mini pokazal prej kot v 5 minutah. Test po 10 minutah ni več veljaven. BC mini zazna že 10 enot hormona, CB pa šele 25 enot. Ne vem pa za First sign, koliko enot zazna. Mislim pa, da verjetno enako kot BC mini, ker ga lahko uporabiš že 1. dan izostanka . Če boš delala, delaj BC mini, ker je občutljiv že na manjšo količino hormona. Jaz sem imela v četrtek roza izcedek, ki je bil v petek svetlo rjav, v soboto oker in rumen. Zdaj je pa izginil. Teh izcedkov ponavadi pred nimam. Če pa sem ga kdaj imela, je v par urah prišla tudi . Izcedka nimam več. BT je povišana že 16 dni, ni. Morda pa je res ratalo. Jaz imam doma zdaj First sign. Bom videla, če bo lep rezuktat. Mislim seveda na . LP
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 23.4.2007 17:56:03
|
|
|
|
citrončica
|
Punce,držim pesti za ,res močni črtici,da ne bo dvomov!!!
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 23.4.2007 17:59:01
|
|
|
|
mukla
|
Jst sem danes popoldan še enkrat poskusila (nisem zdržala do jutri) in zagledala . Uporabila sem First sign listič.Tore, ratalo nam je v drugo. Sploh ne morem dojet, da sem . Veliko sreče tudi ostalim. Držim pesti za vse. LP
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 23.4.2007 18:02:06
|
|
|
|
lana38
|
mukla! Lepo in zdravo ti želim. Upam, da se ti kmalu pridružim. LP
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 23.4.2007 19:51:08
|
|
|
|
andreja2000
|
mukla čestitke ter lepo in zdravo
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 23.4.2007 20:08:36
|
|
|
|
pot
|
mukla čestitke!!! Veliko sreče in črtic za vse ostale.
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 24.4.2007 7:08:26
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz sem zagledala . LP
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 24.4.2007 8:33:16
|
|
|
|
biba26
|
Lana iz srca ti čestitam Saj ne morem vrjet že tretja iz našega žura
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 24.4.2007 8:39:37
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Čestitke vse novim nosečkam!
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 24.4.2007 8:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana Si mi prav polepšala dan. Zate sem pa res takoooooo vesela P.S. Na naslednji žur se pa še jst uštulim k vidim da eno pozitivno magijo zganjate tam
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 24.4.2007 17:53:35
|
|
|
|
mya26
|
Živjo! No jaz še vedno ne vem kaj je z mano, al sem noseča al ne. Testi so še vedno negotovi,jutri ga bom spet ponovila. Šla sem celo do ginekologinje in mi je sestra napravila test, in mi rekla: ''Niste noseči", ampak napravila je le test urina s trakcem (isto kot testi ki jih delamo doma). Če bom jutri do treh utegnila bom šla preverit še kri na Parmova, kar je bolj zanesljivo. Sedaj bi raje videla da če nisem noseča da dobim M in da bo čimprej naslednja ovulacija in hop na delo Čestitke vsem srečkam! M
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 25.4.2007 16:24:34
|
|
|
|
mya26
|
No pa sem tudi jaz dočakala pozitiven rezultat, pa ne , ampak sem šla danes kar kri stestirat v adria lab. Stane 11,5 eura in zvedla sem čez približno 3 ure. je pa bolj točno. Zgleda da bomo dobil najlepše darilo za dedka mraza
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 25.4.2007 18:27:17
|
|
|
|
biba26
|
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 25.4.2007 19:01:59
|
|
|
|
sonchek
|
Iskrene čestitke!!!!!
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 25.4.2007 19:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 25.4.2007 19:13:43
|
|
|
|
lana38
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 25.4.2007 19:55:55
|
|
|
|
torcica
|
Bravo punce!
|
|
|
|
RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne?? 25.4.2007 20:27:53
|
|
|
|
Shani
|
Super punce iskrene čestitke . Želim vam srečno in zdravo nosečnost .
|
|
|
Ime za fantkapikpikiKatero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?Aleksej (
48%)
Patrik (
11%)
Tobija (
14%)
Oskar (
21%)
Samuel (
6%)
Število vseh glasov: 105Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!