|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne??
22.4.2007 12:07:13   
mya26
Živjo!

Zanima me če ima katera podobno izkušnjo. M bi morala dobiti med čet in sob. Še vedno je nisem dobila, sem imela pa v petek in soboto čisto malo rožnat izcedek, ne ves čas. Tako je bilo tudi ko sem bila prvič noseča, ampak podobno je tudi dan predno dobim M. Včeraj sem napravila najprej babycheck in najprej ni bilo nič, čez kake pol urce pa se je poznala rahla roza črtica. Mož je šel takoj še po en test (CB) in nič, res pa je da sem imela čisto prozoren urin, pa sem si mislila da zaradi tega. No danes sem napravila v 1. jutranjem urinu test (ne vem kako se mu reče, v zeleni škatli, z roza pokrovčkom, izgleda pa podobno kot CB, le da so črtice modre) no in spet najprej nič, čez ca. 20min pa roza črtica, ne tako močna kot testna, ampak kar močna, ni bila le privid :) V navodilih piše da najbi se rezultat pokazal čez 5 min (takrat pa je bil le privid ali zeloooo rahla črtica) In zdaj ne vem a sem noseča al ne, a se lahko veselim ali ne ?
Hvala za odgovore
M
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnostni test: Nosečnost da ali ne??
22.4.2007 12:20:45   
loncica
Nekje je bila razlaga, da če se črtica pojavi kasneje, da si je to možno razlagat s tem, da še ni dovolj hormona.

Kaj ti pa na testu piše, na nekaterih piše, da po 10min rezultat ni več relavanten.

Jaz ful nimam izkušenj, ker sem delala le 2 testa v življenju. Na obeh zelo rahla črtica, ampak vidna po 5 min.

Iz srca ti želim, da siuser posted image .

Lep dan

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2007 12:33:42   
stunfek
MIslim, da je dober znak, da se je črtica sploh pokazala, ker jaz sem naredila v življenju že cel garnizon testov in nisem imela nobene črtice niti po pol urah.
Za dokončen odgovor boš morala še malo počakati. Recimo v torek zjutraj spet testiraj z jutranjim urinom in bi mogla biti črtica že prej ali pa bolj močna. Kot pravim, si na dobri poti ampak ravno sto% pa še ni. Držim pesti in ti želim, da ugledaš pravi debelinki od črtic čim prej!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2007 13:10:35   
BaByGiRl
Jaz mislim, da je možno, da si noseča, ampak ker ne vem koliko časa naj bi to bilo...na začetku je tega hormona zelo malo v urinu , zato pa priporočajo uporabo jutranjega urina , ker je močnejši.
Naredi enega res z jutranjim urinom,..držim pestiuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2007 19:57:51   
citrončica
Ja,probaj še enkrat z jutranjim urinom,pa srečno!!!

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2007 20:51:22   
tosja
Želim ti, da čez dan ali dva zagledaš lep, debel user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2007 21:37:42   
mukla
Pozdravljene!
Sem nova. Tudi meni se je zgodilo isto. Včeraj bi mogla dobiti tetko, pa je ni blo (drgač mam redne M). Ker sem imela babychech doma, sem poskusila srečo. Isto. Najprej nič. Potem pa sem pogledala za hec čez kaki dve uri (v košu - haha), in evo, nežna črtica. Zdej pa ne vem. Bom poskusila v torek zjutraj. Mislim, da takrat bi pa moglo pokazat takoj. Kaj pa ve menite?

Lep pozdravček in veliko sreče vsem, ki si želite user posted image .

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2007 17:44:17   
lana38
Ko sem bila user posted image , mi je BC mini pokazal user posted image  prej kot v 5 minutah. Test po 10 minutah ni več veljaven. BC mini zazna že 10 enot hormona, CB pa šele 25 enot. Ne vem pa za First sign, koliko enot zazna. Mislim pa, da verjetno enako kot BC mini, ker ga lahko uporabiš že 1. dan izostanka user posted image . Če boš delala, delaj BC mini, ker je občutljiv že na manjšo količino hormona.
Jaz sem imela v četrtek roza izcedek, ki je bil v petek svetlo rjav, v soboto oker in rumen. Zdaj je pa izginil. Teh izcedkov ponavadi pred user posted image  nimam. Če pa sem ga kdaj imela, je v par urah prišla tudi user posted image . Izcedka nimam več. BT je povišana že 16 dni, user posted image  ni. Morda pa je res ratalo.user posted image  Jaz imam doma zdaj First sign. Bom videla, če bo lep rezuktat. Mislim seveda na user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2007 17:56:03   
citrončica
Punce,držim pesti zauser posted image ,res močni črtici,da ne bo dvomov!!!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2007 17:59:01   
mukla
Jst sem danes popoldan še enkrat poskusila (nisem zdržala do jutri) in zagledala user posted image . Uporabila sem First sign listič.Tore, ratalo nam je v drugo. Sploh ne morem dojet, da sem user posted image .

Veliko sreče tudi ostalim. Držim pesti za vse.

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2007 18:02:06   
lana38
mukla!user posted image
Lepo in zdravo user posted image  ti želim. Upam, da se ti kmalu pridružim.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2007 19:51:08   
andreja2000
muklauser posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke ter lepo in zdravo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2007 20:08:36   
pot
mukla čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče in črtic user posted image user posted image user posted image za vse ostale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2007 7:08:26   
lana38
Tudi jaz sem zagledala user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.4.2007 8:33:16   
biba26
Lana iz srca ti čestitamuser posted image
Saj ne morem vrjet že tretja user posted image iz našega žura user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2007 8:39:37   
Bonnie_RR
Čestitke vse novim nosečkam! user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2007 8:44:03   
Anonimen
Lanauser posted image user posted image user posted image

Si mi prav polepšala dan.user posted image
Zate sem pa res takoooooo veselauser posted image

P.S.
Na naslednji žur se pa še jst uštulim k vidim da eno pozitivno magijo zganjate tamuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2007 17:53:35   
mya26
Živjo!

No jaz še vedno ne vem kaj je z mano, al sem noseča al ne. Testi so še vedno negotovi,jutri ga bom spet ponovila. Šla sem celo do ginekologinje in mi je sestra napravila test, in mi rekla: ''Niste noseči", ampak napravila je le test urina s trakcem (isto kot testi ki jih delamo doma). Če bom jutri do treh utegnila bom šla preverit še kri na Parmova, kar je bolj zanesljivo. Sedaj bi raje videla da če nisem noseča da dobim M in da bo čimprej naslednja ovulacija in hop na delo user posted image  
Čestitke vsem srečkam!
M

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2007 16:24:34   
mya26
No pa sem tudi jaz dočakala pozitiven rezultat, pa ne user posted image , ampak sem šla danes kar kri stestirat v adria lab. Stane 11,5 eura in zvedla sem čez približno 3 ure. je pa bolj točno.
Zgleda da bomo dobil najlepše darilo za dedka mraza user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2007 18:27:17   
biba26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.4.2007 19:01:59   
sonchek
Iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.4.2007 19:07:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.4.2007 19:13:43   
lana38
user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.4.2007 19:55:55   
torcica
user posted image user posted image user posted image  Bravo punce!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.4.2007 20:27:53   
Shani
Super punce iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image .

Želim vam srečno in zdravo nosečnostuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ime za fantka
pikpiki

Katero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?

Aleksej (48%)

Patrik (11%)

Tobija (14%)

Oskar (21%)

Samuel (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!