Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jedilnik 6 mesečne punčke 22.4.2007 13:10:47
|
|
|
|
bskrle
|
Dojenje. Enkrat dopoldne kakšno žličko goste hrane.
|
|
|
|
RE: jedilnik 6 mesečne punčke 22.4.2007 16:40:51
|
|
|
|
lukec
|
Če je otrok dojen, ponavadi pri 6 mesecih še nima jedilnika, ker se mu šele uvaja gosta hrana in ima kvečjemu en obrok kašice, sicer pa dojenje. Za otroke hranjene po flaški pa mislim, da se uvajanje začne nekoliko prej.
|
|
RE: jedilnik 6 mesečne punčke 22.4.2007 22:33:06
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Dojenje. Enkrat dopoldne kakšno žličko goste hrane. Enako, v dopoldanskem času sem mu dala nekaj žličk sadne (jabolko, hruška, banana,...) ali zelenjavne (korenček, krompir, bučke,...) kaše.
|
|
RE: jedilnik 6 mesečne punčke 23.4.2007 12:00:09
|
|
|
|
monika30
|
Mi smo dopoldne preizkušali nove okuse (sadje in zelenjavo), zvečer flaša mleka, ostalo dojenje. ZAčeli smo z gosto hrano okoli 5. meseca. Kmalu sem mu potem začela dajati zelenjavno kašico za kosilo in sadno dopoldne za malico. Lp.
|
|
|
|
RE: jedilnik 6 mesečne punčke 25.4.2007 22:38:08
|
|
|
|
***pika***
|
Zjutraj dojenje. Dopoldne ponavadi jabolko + banano, potem še dojenje, ker še ne poje veliko. Ker nima posebnih težav zaradi hrane, ji malce jabolka ali kuhanega korenčka + jabolko ponudim še pred kakšnim naslednjim obrokom. Pred večernim dojenjem 8kako uro prej) ponavadi poje hipov baby riž (to nam je osala navada iz časov, ko je precej polivala in je to omililo večerno bruhanje. S pitjem čaja pa nisva najbolj uspešni - zgleda, da ni zelo žejna ali pa ji flaška ne sede (iz kozarca gre pa vse mimo :)) Če se ponoči zbudi in nobena druga tolažba ne pomaga, dojim tudi enkrat na noč, večinoma pa te potrebe ni.
|
|
|
|
RE: jedilnik 6 mesečne punčke 25.4.2007 23:01:45
|
|
|
|
Maxica
|
Zaenkrat pretežno dojenje, edino okrog 12h poskušamo razno sadje in zelenjavo, pa nam ne gre najbolje.
|
|
RE: jedilnik 6 mesečne punčke 3.5.2007 18:53:08
|
|
|
|
štorkljica
|
Najprej dojenje, potem ob 9.30 sadna kašica(ponavadi je to kuhano sadje, banana...), potem 12.00 dojenje, potem 13.00 zelenjavni obrok. 16.00 dojenje in 18.00 bejbi riž kašica in pred spanjem spet dojenje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.