Bety -> okoli 20.10. NE (14.10.2004 17:43:48)
|
Jaz jo ne pričakujem tam okrog 28.10.... Jaz sem tudi na klomifenu in do danes (po navodilih testa) ni še bilo ovulacije... Že dva dni me pa rodila (maternica, jajčniki...) bolijo za znoret, vse napihnjeno imam...če si pritisnem rahlo od spredaj mi pritisne na debelo črevo?!?!:zmeden2:...te bolečine in napihnjenost je bilo tako hudo, da sem včeraj mogla spiti 2 buskopana in je vse skupaj samo omililo, na pritisk so bolečine še vedno bile prisotne...in to pomeni, da imam vse notri "napihnjeno"...zakaj, pa pojma nimam...in to vse v koledarskem izračunu za O...danes pa še ta apetit...groza...tako bi se rada skrila nekam in DOOOBRO NAJEDLAAAA... Sva pa seksala enkrat na dan (ker moj ni mogel zdržati vsak drug dan ;) )... VLJUDNO PROSIM, DA MI PUNCE POVESTE SVOJE MNENJE - KAJ NAJ BI TO BILO!!!!!!!!! :zmeden: Pa še nekaj...ta sluz o kateri tako veliko govorijo... ČE SEM VZBURJENA NA PRAV NAČIN, SE MI TA SLUZ IZLOČA OB VSAKEM DNEVU CIKLUSA, CELO MED M... in je točno takšna, kot pravijo...ZELO PROZORNA IN SE VLEČE CEL METER... Nič več ne vem in mi ni jasno...totalno sem :zmeden: LP
|
|
|
|