|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   what to do?
21.4.2007 7:09:43   
Anonimen
okej, situacija je naslednja; skupaj sva 8 let, stanovanjski problem rešen, finančni problem rešen. kljub temu se že leto in pol upira ideji o user posted image , čeprav si jih želi imeti in se tudi v družbi mladih družinic (ki se okoli naja množijo kot gobe po dežju) obnaša kot da so otroci njegovi.

je ful neodločen človk, ki se za vsako najmanjšo stvar ful težko odloči.

je normalno da tip tolk časa okleva? al ga pritisnem ob zid? dejstvo je tudi da nisva več tako zelo mlada in ne moreva kar čakati čakati čakati...user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: what to do?
21.4.2007 9:28:46   
snake
po moje bi morala pač mu rečt da je po tvoje čas za otroka, da imata vse probleme rešene(stanovanje, služba) imata se rada, in pač da manjka samo še otrok!!!

vprašaj ga pa če si želi svojega otroka...lahko ima rad otroke od drugih, se z nijimi igra, pa si jih ne želi.....ne vem, pogovarjaj se in tudi skregaj se če je potrebno......sej tako al tako dokler zanosiš, dokler rodiš bo minilo sigurno še leto in pol in pol boste še starejši za leto in pol....ne čakaj če si to res želiš!!!!!srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2007 9:35:04   
Anonimen
Iskren pogovor o njegovih željah!

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2007 13:55:36   
sisi80
Moški idejo o otrocih vsekakor drugače sprejemajo, kot me, ko nas zagrabi materinski čut. Me imamo v glavi otroški nasmeh, cartanje, vse lepo, moški pa krike, jok, plenice ... Ko je otrok v rokah, se moški (vsaj pri meni je bilo tako) spremeni. Očka sprejme otroka, ga ljubi in vzgaja, četudi prej ni bil čisto prepričan, da bo to zmogel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2007 9:31:27   
TinkiBinki
Pogovorita se. Moške je dostikrat strah pred obveznostmi in odgovornostjo, češ kaj vse se bo spremenilo... Veliko sreče pri user posted image !

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2007 9:44:00   
Stella80
Ojla, Tudi pri nama je bilo tako, da sem si jaz srčno želela otroka in navijala zanj. Najprej tako potiho in na "mehko" čes: joj kako so luštni, bo treba nekaj uštimat, potem pa čedalje bolj po moje že kar agresivno in napadalno. Mi je čist film ven padel ko je vedno govoril: kaj pa vem, nehaj me to sprašvat itd. Pa sem ugotovila, da se s siljenjem nikamor ne pride. Daj mu jasno vedeti, da si ga želiš potem pa malo počakaj, da vse premleje. Boš videla da bo. Držim pesti in ti želim vse najlepše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2007 21:19:42   
Anonimen
Stela, kaj se je zgodilo potem? si se umirila, pa je potem on začel s to temo a kako?

ma jaz sem že čisto napsihirana eno leto in pol in samo še na to mislim kako bo ko bo, kako bova povedala sorodnikom, kakšen voziček bova imela, kako bom opremila otroško sobico in podobno. kriza!! ne vem kako naj si to idejo spravim iz glave.zdaj sva se odločila da se v naslednjem mesecu odloči ja ali ne.jaz ga ne mislim več prav dolgo čakati,ker mislim da če si ne želi,potem nekaj med nama ne more biti v redu.

skratka vam ne morem povedati kako zelo bi bila vesela če bi vam lahko kmalu pisala dobro novico da bova tudi midva začela delati na user posted image . drugače se mi bo kar odpeljalo user posted image  

(odgovor članu Stella80)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 8:03:01   
Stella80
Pozdravljena anonimna. Tudi pri nas se je začelo že več kot leto nazaj. Veliko mojih prijateljic ima dojenčke (pravi baby boom) pa sem začela tako napol v šali napol zares s temo, dejmo met dojenčka. Pa je bil odgovor vse ob svojem času. Nič konkretnega, nič oprejemljivega. In se je to vleklo in velko. Vedno je bil kaj, pa sem rekla dej mi prosim vsaj povej KDAJ, čez leto, dve, ko diplomiram( sedaj sem tik pred diplomo), ko dobim službo?? Želja v meni je bila tako močna da sem skoraj pregorela. Do takrat nisem verjela moč narave in materinskega čuta. Pa spet nič. No zadnjič pa sem ga pristisnila v smislu: zdej pa me nehaj vleči za nos, hočem odgovor, bi bilo fer. Nikoli si ne želim otroka, ki bi bil izslijen, želela sem le da se vsaj približno zjasni kdaj oz. kateri pogoji morajo biti izopljnjeni. Ker pa je moj lubči bolj cincave sorte, vem pa da si želi dojenčka, sem enostavno rekla: veš kaj, delali bomo na dojenčku kar bo pa bo. Sem čakala na njegovo reakcijo. Pa se je kar smejal in rekel OK. Tako mi je razbijalo srce, da zaspat nisem mogla. V glavi so se mi pojavljali filmi kaj in kako. No pa sva user posted image  pa je moj dragi spet pazil, pa sem mu v šali rekla: a sva se takole dogovorila (čeprav mi je šlo dobesedno na jok). Pa je rekel ja saj vem, sej bova (malo ga je strah). No sedaj teme nič več ne omenjam, čeprav sem še vedno v dvomih. Tako sem mislila, da je bitka dobljena pa še vedno plešemo okrog vrele kaše. Sedaj čakam na njegove nadaljne poteze. Bomo videli. Menim pa,da se je že odločil za user posted image  samo še potrebuje nekaj dni, da se mu vse pospravi po podstrešjuuser posted image . Veliko sreče ti želim anonimna. pa upam da ni sporočilo zvenelo v tonu : prisilimo svoje moške, da nas oplodijo, ker vem pri svojem lubčiju, da si jih želi. Ampak je tip človeka, ki rabi kdaj brco v tazadnjo, da reče bobu bob.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 16:01:00   
majci23
kako si zenske dobesedno vcepimo nekaj v glavo!user posted image jaz sem tud taka ampak se trudim na ne bi bila. mojga tudi že kr nekej časa nagovarjam ampak on bolj cinca. se mi zdi da če ne bom jaz v svoje roke prijela stvari da ne bo nikoli nič! Joj pr moških gre to taaakoooooooo počasi da nas pa živci najedajo. Midvaaa se o tem pogovarjava (ali bolje jaz govorim) že cca pol leta, pa sva do zdaj skoz mela zaščito (ker je on tako hotel, če bi se mene vprašalo bi že zdavnaj brezuser posted image ). Zadnjič pa sva user posted image in je kr noter spustu. Tako da zgleda da že premaguje strah al karkoli že, samo ne vem pa kako bo zdaj naprej. jaz bi kr brezuser posted image .

Punce, veliko potrpljenja pa bo!

(odgovor članu Stella80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2007 19:24:54   
Anonimen
Meni je že lani rekel ko sva govorila o teh temah, da bi bilo gotovo najbolje če bi se zalomilo. Ker je tok cincav da se ne more odločiti. Ampak kako naj se zalomi, če VSAKIČ ko pride do akcije, hopa, takoj kondom na plan user posted image . Meni gre potem kar na jok, čeprav nič ne rečem, saj se nisva še nič dogovorila. Pomislim pa, kaj za hudiča ga tako ovira, ker tudi če bi se zdaj zalomilo, ne bi bilo prav nič narobe....

user posted image

(odgovor članu majci23)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?