can -> noče zelenjave, mesa, kaj za kosilo? (20.4.2007 22:34:01)
|
Zdravo, sicer sem v spodnjih postih že prebrala nekaj podobnih tem, pa sem se vseeno odločila, da opišem še naš problem. Mogoče mi lahko katera pomaga s kakim nasvetom, kako naprej.... Torej, naš sinko je star 7,5 mesecev. Z GH sva začela že pri 5. mesecih po nasvetu pediatrinje, saj je imel težave z zaprtostjo. Prebava se je z GH lepo uredila, žličko je lepo sprejel, tako, da sva pri 7m že imela 4 obroke GH. Jedel je vse, najraje sicer sadje, vendar tudi zelenjavne in mesne obroke je pojedel, nekje okoli 150ml. Do nedavnega. Zdaj pa kakih 14 dni zavrača vse, kar ni sadje.... Tako gre vsak dan kosilo v smeti. Za kosilo sva imela ponavadi zelenjavne pirejčke, včasih z piščančkom, včasih brez, polento z zelenjavo, rižek z zelenjavo, juhico z gresom... Vedno je pridno jedel. Sedaj pa grozen jok, takoj, ko ugotovi, da ni sadje... Vem, da vas je veliko, ki imate podobne probleme, zato me zanima, kaj v tem primeru ponudite za kosilo? Naš sonček trenutno je samo sadne in mlečno žitne kašice, pa kako skutico... Problem imava tudi, ker noče piti adaptiranega mleka, mojega pa vse bolj zmankuje... Jaz zaenkrat še vedno vsak dan skuham kosilo, ki skoraj vedno po dveh treh žličkah roma v smeti... Kaj svetujete, naj vztrajam in mu vsak dan ponujam ali naj za en čas preneham z zelenjavnimi oborki in jih ponudim čez kak mesec? Hvala za vaše odgovore. Lp,
|
|
|
|