No sem tolk vesela (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Dadi -> No sem tolk vesela (14.10.2004 14:50:14)

:)Sem res vesela da moram še vam povedat. Juhuhu jest grem na aerobiko. Sem se z možekom zmenila da bo malo:duda: čuval (čeprav ima delo na novi hiški)Faca moja.:love:

Že pred nosečnostjo sem hodila na aerobiko, pa do 3 meseca nosečnosti. Tako da nisem bila vajena trebuha. Zdej ga pa mam.:( Ampak ker doma bolj malo telovadim, sem rekla da bom nekaj zase naredila. Juhuhu začnem naslednji teden.
A ve tudi kej športate?

Anonimen -> No sem tolk vesela (14.10.2004 14:52:38)

Super!:bravo::bravo::bravo: Natelovadi se še zame (sej ne da bi imela česa preveč, ampak preprosto nimam nič kondicije in pol s emi ne ljubi nič...)

Komaj čakam sneg, da bom vsaj smučala mal:love:

Lenny -> No sem tolk vesela (14.10.2004 14:53:09)

Bravo, mami, tako je prav! :bravo:

Jančika_ -> No sem tolk vesela (14.10.2004 14:57:23)

Jaz sem prej veliko (tae-bo in tek), med nosečnostjo bolj malo, ker sem se obupno slabo počutila večino časa, ko sem se pa fajn, sem bila pa že pri koncu :)- - osmi, deveti mesec.

Zdaj pa komaj čakam, da se bom počutila dovolj dobro za tek. Trebušnjake delam, pa na dolge sprehode hodim z vozičkom. In ravno zato vem, da še nisem pripravljena za kaj več:(, ker me to totalno zmatra. No ja, še kak mesec, pa bo (tudi v mrazu se da fajn laufat:sloncek: ).

drejci -> No sem tolk vesela (14.10.2004 15:14:59)

joooj kaka asica si Dadi,...jaz bi se tud mogla spravit mal športat, pa mi nikakor ne rata, sploh se ne moram skupaj spravit,...malo me lenoba daje :)

Bravo zate :bravo::bravo::bravo::bravo:

lp
:muca:

Blink1 -> No sem tolk vesela (14.10.2004 15:35:54)

Bravo za vse, ki imate voljo in energijo...:bravo::bravo:

meni se ne da:zmeden2:

SANDY -> No sem tolk vesela (14.10.2004 15:42:52)

jest sm lenuh na kvadrat :pujs:

kimi -> No sem tolk vesela (14.10.2004 22:08:19)

:bravo:samo ne preveč, da ne boš preutrujena.;)

Urša -> No sem tolk vesela (14.10.2004 22:45:13)

Super! Bravo, mami! :sloncek::sloncek::sloncek:

Pupica -> No sem tolk vesela (15.10.2004 10:47:09)

Jaz sem velik športala.3x na teden fitnes, rolanje skor vsak dan, če je le bil čas, kolesarjenje, plavanje, tenis:bravo::bravo::bravo:
No zdej je pa tak vreme, da bo verjetno čez celo zimo bl plavanje pelo.Se že dogovarjamo z kolegicami kam z malčki čofotat.:)-
Sm pa ful srečna, ker kljub temu da sme se ful zredila, nimam trebuha, pa odvečnih kil.Sem se namreč kar zasikirala, pri zadnjem pregledu mi je namreč G rekla, da mi dovoli le še 1 kg se zredit:zmeden:
:sloncek::kuza::sloncek::muca:
:muca:

Stran: [1]