Mesečnica -> RE: blazina za dojenje (11.5.2007 9:22:29)
|
V sredo zvečer so imeli le še dva obroča za dojenje in kakšnih 5 kompletov posteljnine (odeja, zaščitna blazina, blazina in rjuha). Morda jih imajo še kaj v skladišču. Posteljnina se mi zdi zelo fajn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Obroč je tudi OK, je pa res, da obstajajo obroči, ki so verjetno še precej bolj funkcionalni - ta se mi zdi precej majhen in nefleksibilen - ne pride ti okrog in okrog pasu in ga ne moreš kaj dosti uravnavati (mu določiti, kako naj stoji). Poleg tega nima prevleke, ki bi jo lahko snela in posebej oprala - to zna biti problem, če se zamaže, ker ga sicer lahko opereš, a se bo kar nekaj časa sušil. Sem pa zadnjič slučajno dobila prospekt za obroč, ki je precej bolj fleksibilen in ima veliko daljše krajce, da se bolj prilagaja "velikosti" mamice ali otročka, če ga uporabljaš še v druge namene (za zaščito otroka med spanjem, za oporo med igro ipd.). Ima tudi snemljivo prevleko. Res pa je zato tudi precej dražji, dobrih 50 €. Če katero zanima, ga lahko naročite preko interneta: www.blazina.com Jaz bom verejtno kar tega dražjega kupila, ker se mi zdi kratkoročno in dolgoročno bolj uporaben.
|
|
|
|