|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediater ZD Šiška/Rakovnik
20.4.2007 21:25:06   
Shorty_
Pozdravljene!
Zanima me sledeče imam 4 mesečno hčerko in sva bili do sedaj pri doktor Turk-Slinkar v ZD Šiška z njo sem zelo nezadovoljna Ker je zelo brezosebna in si nikoli ne vzame časa vedno se ji mudi in te kar na hitro odslovi, tudi njena sestra je zelo neprijazna in ko sva prišli pri dveh mesecih na tehtanje se je moja user posted image  v enem mesecu zredila samo 500g me je nadrla naj neham dojit in začnem dodajatuser posted image user posted image  No z mojo pikico se še vedno dojivauser posted image vendar si močno želiva zamenjat pediatra.
Zanima me s katerim pediatrom ste zadovoljne v omenjenih ZD-jih. Šiška mi je sicer bližje vendar imam sama pediatra v ZD Rakovniku tako da ta ZD prideta zaenkrat najbolj v poštev
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pediater ZD Šiška/Rakovnik
20.4.2007 21:48:37   
Naja31
Je bla pred kratkim podobna tema. Bom probala najti z iskalnikom.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 21:53:52   
Naja31
Mogoče ti to kaj pomaga, ampak to ni ta debata ki smo jo imela v mislih. Tiste ne najdem.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1155824&mpage=1&key=kosec&#1157199

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 22:02:26   
Shorty_
Šiška mi je sicer bližje vendar imam sama pediatra v ZD Rakovniku tako da ta ZD prideta zaenkrat najbolj v poštev
Šiška mi je sicer bližje vendar imam sama zdravnika v ZD Rakovniku tako da ta ZD prideta zaenkrat najbolj v poštev
Mal sem se zatipkalauser posted image  Sem že gledala  z iskalnikom pa me vseeno zanimajo izkušnje mamic ki imajo otročke v teh dveh ZD-jih.
Hvala

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2007 11:59:59   
elizabeta p
Turkova je res en user posted image . Mi imamo dr. Molka in smo zadovoljni.Vzame si čas in zna z otroci.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2007 12:55:17   
Anonimen
Molka zelo priporocajo ja. Turkova je pa mal sitna, k je ze stara user posted image  Je rekla enkrat ena sestra, da je zlo strokovna, sam da vcasih se pac ne zna primerno izrazat do starsev.

Jaz sem imela Koscevo, samo na koncu ze tudi nismo bili vec zadovoljni (sem jo imela do pred letom in pol, se mi zdi) - si ni vec vzela casa, vse je jemala bolj btw .. sem pa pri njej ze od zacetka bila - se pravi od dojencka do 16,5 let.

LP, Ribica

(odgovor članu elizabeta p)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2007 21:15:29   
Anonimen
ZD Rakovnik - dr. Poredoš user posted image  je ne zamenjam za noben denar user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2007 21:29:57   
KatjaD
ZD Rakovnik - dr. Amon - je blazno fajn. Za naju si je vedno vzela čas, veliko ti pove, če te še kaj zanima ti razloži. Nikoli ni imela "premalo" časa za kakršnokoli razlago, isto velja, če jo pokličeš po telefonu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?