Quinny (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


lojzika -> Quinny (20.4.2007 16:39:38)

Sem nekaj brskala med vozički. Pa me zanima tiste ki imate Quinny spidi kako dolgo traja da ga zložite v najmanjšo obliko da ga spraviš v mali avto? (ala corsa, lupo, AX, matiz)

Se pravi dimenzije zloženega Quinja 3XL so kar velike a spidi bi naj bil manjši?  65x52x15 a to je dimenzija zloženega v enem koraku ali ko pobereš vsa kolesa dol?

Tale slikica
[image]http://soncek.si/userdata/HTMLIMG/$$H_6BF026CD_spedizlo$9Een.jpg[/image]
Kako dolgo traja da ga zložiž v takšen položaj? Kje pa je potem on del za sedet? Mater sem tupa, sam vseeno.





pikapolona2 -> RE: Quinny (20.4.2007 20:01:01)

Tole o čisto točni dimenziji zloženega s kolesi ga bi mogla it zmerit....sam kolesa itak da ne devaš vsakokrat dol...bi bila umazana...no vsaj jaz jih ne.....je pa še vedno kar velik.....vsaj meni se zdi...tole je samo ogrodje na sliki....v taksšni obliki ga daješ v avto do takrat ko uporabljaš globoko košaro ali pa lupinico......ko pa gor namontiraš še športni del pač zlagaš še tisto zraven...pa sej kr gre. Za vse avte k si jih naštela....bi ti jst svetovala da prej probaš kak ga daš...ker je čisto odvisno...jaz imam mazdo 2 pa se vrata od prtljažnika odprejo tako kot včasih od katre in sem dala zadnjo polico ven in gre cel voziček notri pokonci pa še je plac vzadaj....za ostale pa po moje moraš to notri stlačit tako da ga daš postrani notri...zato pa moraš probat......sem zadnjič ta voziček tiščala v mamin subaru impreco ki je na pogled bistveno večji kot moja mazdica pa sem komaj stlačila vozek notri...tak da probaj bi ti jaz rekla.




pikapolona2 -> RE: Quinny (20.4.2007 20:01:39)

aja še to ko sprašuješ kak dolgo traja da ga zložiš v ta položaj...par sekund ni težko!




Stran: [1]