saba -> pomoč (15.10.2004 14:48:56)
|
pozdravljena Mery ja zjutraj takoj ob 7ih sem bila tam. Me je pregledal in rekel da je to čisto taprava M. Da se mi izločajo razni koščki in sluz zato ker se maternica sama čisti. No pa mi je naredil še VU , kjer je bla maternica o.k., je pa našel (ker nič ne more it prav pri meni) na desnem jajčniku vodeno cisto veliko kot breskev. predstavljajsi moj strah. Nekaj ti potrdijo da je o.k., čez pol minute pa zveš za drugo stvar. Tako da tega ''sranja'' nikoli konca. No mi je dal KT katere moram zdaj pit 3 mesece, potem pa spet na pregled. če cista ne bo šla sama, pa na punktiranje in tako dalje........ po abraziji sem jaz imela krvavitve samo ene 4 dni, potem pa nič do te nedelje ki mi je prišla M. me zanima če te kaj trebuh boli, ker toliko krvaviš. Meni je G. rekel, da glede na to da me nič ne boli je vse normalno. Da bi alarem sprožil če bi me bolelo. Mislim ne vem, upam da te ne boli in da se pač tvoja maternica čisti. takoj po abraziji mi je G. rekel, da bom M. dobila v roku 5-6 tednov, zato sem ostala presenečena ker je prišla prej, ma je rekel, da je že vredu no želim ti vse najboljše, pa da ti M. pride normalno , brez nobenih komplikacij.... jaz samo ne vem, zakaj me življenje tako tepe. Zgubila sem :angel::angel: in kot da to ni bilo dovolj, še ostali problemi. :( lp saba
|
|
|
|