Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 14.10.2004 12:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo prvič dobila po osmih mesecih, potem jo pa spet 3 mesece nisem imela. Tako, da sem jo po enem letu imela 2x. Me pa ni nič kaj bolelo, brez posebnih znakov, da se bliža! Jo pa še vedno dojim, najbrž ima tudi to kaj vpliva. Lp
|
|
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 14.10.2004 12:13:17
|
|
|
|
jožica-2
|
Jaz sem :hudicek: dobila dva meseca in pol po porodu,čeprav bolj šibko. Potem naprej pa čisto normalno in brez kakršnihkoli bolečin. LP Joži
|
|
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 14.10.2004 12:13:21
|
|
|
|
VALENTY
|
Blagor ti.Jaz pa ne vem pr čem sem.Še zmer me špika,sem stalno na wc-ju,za znort.K bi vsaj že pršla,če misl.Tko me je ponavad bolel,ko sem jo že dobila,zdej pa nič.Ne upam se preveč s tableti basat,bo tamal čist zafiksan. Lp:metulj:
|
|
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 14.10.2004 12:15:18
|
|
|
|
jožica-2
|
Raje ne jej preveč tablet. Če te več dni že boli, vprašaj za nasvet ginekologinjo ali pojdi na pregled. Pa hitro naj se vse uredi :rozica: LP Joži
|
|
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 14.10.2004 12:15:22
|
|
|
|
VALENTY
|
Joj,blagor vama.A pol sem sam jaz tist posebnež?To se prav,da čakam dalje. Lp
|
|
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 14.10.2004 12:18:11
|
|
|
|
VALENTY
|
Jožica a mislš,da bi lohk blo kakšno vnetje.Jaz ne vidm rada da preveč po men šarjo,so že zadost.Me je pa tud bolel,ko sem bla noseča s tamalim,zato tok več strahu.Mal sem smotke,pa kaj čmo! Lp:zmeden2:
|
|
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 14.10.2004 12:40:38
|
|
|
|
jožica-2
|
Ne vem, ker hvala bogu še nikoli nisem imela vnetja, lahko pa da pri tebi kaj ne štima. Kaj pa če imaš ovulacijo, ali da si noseča (ne vem če je vmesno vprašanje). Veš kaj, bolje preventiva, kot kurativa :). Mogoče počakaj še na kakšno drugo mnenje, čeprav bi ti jaz svetovala obisk pri G. Naj ti bolečine hitro minejo, pa da bo vse OK :rozica: LP Joži
|
|
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 14.10.2004 13:25:10
|
|
|
|
VALENTY
|
Hvala za odgovore in dobre namene. Lep dan:sloncek::morje:
|
|
|
|
A BO AL NE? VAŠE MNENJE! 15.10.2004 9:43:09
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem dobivala menstruacija tako kot pred zanositvijo. Preden jo dobim imam bolečine
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?