okvir za sliko (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> okvir za sliko (14.10.2004 9:48:43)

Imamo kar nekaj lepih velikih fotk, ki bi jih radi uokvirili in dali na steno. Ali imate tudi ve na stenah svoje pikece in poikice?
Ali pozna mogoče katera kakšen dober način uokvirjanja slik? Npr. "home made" varianta ali kaj podobnega. Ali ste mortda našle kakšno trgovino z lepimi in dokaj poceni okvirji?

Poročajte ...

:muca::muca::muca:

Ro-La -> okvir za sliko (14.10.2004 9:52:48)

Mi smo okvirje kupili v OBI-ju, so najugodnejši.

Anonimen -> okvir za sliko (14.10.2004 10:02:16)

V Leclercu v Ljubljani imajo za take slikice zelo lepe okvirje. Po tri kvadratne slikice gredo v en okvirček, ki je razdeljen na tri dele. Sta pa dve barvni varianti: ena v dveh različnih zelenih barvah, ena pa v oranžno-pink izvedbi. Oba okvirja skupaj sta sicer precej živahna, a zelo posrečena zadeva.

Blink1 -> okvir za sliko (14.10.2004 10:12:58)

Ja v Obiju so taki stekleni...Niso dragi. Imajo pa tudi take kartonaste za več slikic...Nisem pogruntala sistema, zato nisem kupila...:zmeden:se mi je pa zdelo zanimivo

Donja -> okvir za sliko (14.10.2004 10:41:10)

Jaz jih tudi kupim v Obiju, steklene s kovinskimi sponkami. Pa ta lepe slike na steno. Trenutno jih imam v spalnici, ko bomo pa v večjem stanovanju in ko bo kamin, pa bodo tam. Pa verjetno še kje drugje.

bori -> okvir za sliko (14.10.2004 11:30:24)

Mi mamo celo stanovanje nafilano s tamalo. Pravi moj da bog- nedaj, še enga škrata, ker bo sten zmanjkalo... :)-:)-:)-:)-:)-:)- .

Sliko povečamo na A4, izberem obrobo in vstavim v Sparov okvir.

Špica.

lp, Bori

polona -> okvir za sliko (14.10.2004 14:14:40)

Poleg kupljenih okvirjev, ki jih je sploh v kakih foto trgovinah ogromno (in so zelo lepi in zelo, zelo dragi), imamo mi tudi doma narejene in sicer:

1. kupim tisto steklo, pod katero se da slika (saj veš, ne?), ampak ne tako velikega, kot je slika, ampak večjega (kake tri cm širšega). Potem pa položim sliko na belo podlago, obrobim s svinčnikom. Tisti del, ki gleda izpod slike pa pobarvam - npr. modro, pa potem gor barvne ribice ali bele školjke ali rožice....
2.lahko enako steklo ali pa kar brez + lep ovojni papir - ne kričeč in ga nalepim na rob, da mi ni treba barvati.

LP

Lenny -> okvir za sliko (14.10.2004 14:28:30)

:bravo: :bravo: :bravo: Polona!
Super ideja, pa čisto enostavna! Bomo uporabili tudi pri nas. Hvala! :)

kimi -> okvir za sliko (14.10.2004 21:55:38)

Mineja, ko moj malček dobi svojo sobo bom dala takoj slikice noter. Ker živimo s taščo in tastom pa to malo bolj težko. Obožujem črno bele slikice

Stran: [1]