JASNA D -> Podivjan 13-mesečnik (14.10.2004 9:01:03)
|
Pozdravljene! Hvala bogu nas še ni doletela bolezen po treh dneh v vrtcu. Imamo pa drug problem. Naš Otročič (13 mesecev) je totalno podivjan, ko pride domov. Poleg tega je tudi utrujen, a zaspati nikakor noče (ga pustiva tudi po pol ure v kinderbettu, da se dere kot hudič). ker je zunaj slabo vreme, ga je potrebno animirati drugače. Nič ne zaleže. Včeraj sta šla zato z atijem malo po nakupih (v Europark, kjer imajo tudi igrala) po Mariboru. Skratka, v hiši je eno samo drenje, ipika, trma, kričanje, metanje po tleh, da o tem, da bi sestrico zmlel v prah, če bi le prišel do nje, sploh ne govorim. Drugače sestrice sploh ne šmirgla, če pa jo opazi (kar je sicer zelo redko), pa bi jo tebel, vlekel, ščipal. To mi je jasno, da jo jemlje kot "konkurenco", čeprav je nepestujemo v njegovi prisotnosti. Tudi pri hranjenju je nemogoč in podivjan. Z atijem iščeva učinkovito rešitev. Je mogoče kje kakšna telovadba za malčke ali kaj podobnega, kar lahko počnemo tudi v slabem vremenu, ker je treba fanta malo umirit oz. to negativno energijo usmeriti nekam drugam. Razmišljava tudi o plavanju (Pristan je prehladen, terme pa odsvetujejo). Poleg tega moža cel dan ni doma (samo še nekaj dni je vsaj popoldan po 15. uri, ker koristi očetovskega), jaz pa z njim sedaj ne morem, ker imam malo miško, ki rabi moj zizek. Sva že kar malo obupana in se počutiva zelo nesposobna, ker ne znava te male žverce spraviti v red. Se opravičujem, ker sem se razpisala, vas pa prosim za kakšen predlog preusmerjanja te podivjanosti v kaj bolj "produktivnega". Hvala in lp, Jasna
|
|
|
|