|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: še vedno
20.4.2007 9:49:45   
Anonimen
Pa kaj vam je folk??? user posted image user posted image

Dejte jih ze nooo pozabt user posted image user posted image user posted image

To je zato.. ker niste frendi ostal.. :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
20.4.2007 9:56:11   
KIKI****
Jaz ne bom anonimna.

Imela sem fanta pri svojih 16 letih-soseda, prijatelja, kasneje sva bila parslabo leto. Itak vsa objokana sem jokala kot dež noč in dan (celo moj oči je rekel če se pogovori z njimuser posted image -to mi je danes smešno, ampak tok se je zavzel zame ko je videl kako mi je hudouser posted image )

Ampak minilo je leto, jaz sem imela drugega (za pozabit njega) in potem je prišel v moje sanje nazaj on. Pisal mi je sms-e, me klical, me vabil ven.... in nekega dne sem se povabilu odzvala-seveda se je zgodilo tisto....in se stem zopet zaključilouser posted image -zopet, ker sem ostala brez obehuser posted image (takrat ni bilo smešno)

No potem sem spoznala sedanjega moža. Zaljubila sem se vanj, bil anon stop z njim. A bil je dan (nekaj mesecev po tem ko sva z možem začela zvezo in preden sem zanosila) ko mi je rekel da bi rad bil nazaj z mano, da se šele zdaj zaveda, da ga je polomil, me prosil... me je kr mamilo, ampak ostala sem zvesta možeku in niti za sekundo mi ni žal.

Velikokrat se vidiva, se pozdraviva, poklepetava, tudi na pijačo gremo skupaj, tudi k nama pride, ker smo sosedi in ja, tako bo ostalo. On ima punco, jaz svojo družino. Toliko o prvi ljubezni, sigurno je ne pozabiš, jo pa prebolišuser posted image  

mater smo punce bogeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.4.2007 10:00:53   
KIKI****
No in vmes (med možem in njim) je bil še en fant. Lani mi je rekel ko sva se srečala na striptizu (kamor me je moj poslal za poročno darilo), da kak idiot je bil, pa da sem mu še vedno všeč, večkrat je komu rekel kako mu je žal...

No, user posted image  tudi moški niso čisto brez čustevuser posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.4.2007 10:20:34   
rija
kiki, to rečejo ponavadi, ko te hočejo položit.....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.4.2007 11:47:57   
Colt
Kiki, le od kod ti idiotska misel, da bi bili mi lahko brez čustev? Bedarija tedna.
Sanje ostanejo. Vsi jih imamo. Včasih jih sanjamo na glas, včasih v samoti noči, kadar so zvezdice še posebej svetle. So naše, nam pripadajo, mamo pravico do njih in so vsem ostalim tuje, nedosegljive. Naj ostanejo sanje. Včasih so stvari enostavno prelepe da bi trajale. Ampak..

ampak punce moje zlate...spomnite se, da je le malo ljudi na svetu, ki bi zares imeli priložnost ljubiti. Ljubiti iz sanj. In ko človek enkrat to doživi...zna cenit in bo zahvaljen Najvišjemu, da mu je to izkušnjo podaril.

Zato le pogumno naprej, ker za vrati nas čaka realnost. Živimo pa tukaj in zdaj.

G   

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.4.2007 13:56:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Sanje ostanejo. Vsi jih imamo. Včasih jih sanjamo na glas, včasih v samoti noči, kadar so zvezdice še posebej svetle. So naše, nam pripadajo, mamo pravico do njih in so vsem ostalim tuje, nedosegljive. Naj ostanejo sanje. Včasih so stvari enostavno prelepe da bi trajale. Ampak..

ampak punce moje zlate...spomnite se, da je le malo ljudi na svetu, ki bi zares imeli priložnost ljubiti. Ljubiti iz sanj. In ko človek enkrat to doživi...zna cenit in bo zahvaljen Najvišjemu, da mu je to izkušnjo podaril.

Zato le pogumno naprej, ker za vrati nas čaka realnost. Živimo pa tukaj in zdaj.

Hvala Bogu za sanje user posted image   Se strinjam s Coltom.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.4.2007 14:48:05   
baguSka
A ni to krasna osnova, da sta frenda.. ce ze kej vec ne morta bit?

Ja je. Ce ni vmes ljubezni in privlacnosti. V tem primeru sta zal tezko prijatelja. Oz sta lahko le 'zlagana' prijatelja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.4.2007 14:50:09   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Pa kaj vam je folk??? user posted image user posted image

Dejte jih ze nooo pozabt user posted image user posted image user posted image

To je zato.. ker niste frendi ostal.. :))

Se strinjam s tabo, da je potrebno na nesojene ljubezni pozabit.. kakor se le da. Ker ce z nekom nisi, potem ti pac ni usojeno. In ze tko mora pac bit.

Glede frendovstva, sem pa ze komentirala... tezko bi takadva cloveka ostala samo na tej ravni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.4.2007 15:33:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja je. Ce ni vmes ljubezni in privlacnosti. V tem primeru sta zal tezko prijatelja. Oz sta lahko le 'zlagana' prijatelja.

Poslus ti mene... user posted image user posted image

Vazn je, da pri enmu ni ljubezni in privlacnosti.. pol t'drug se bo itak skuliru.. ker kaj mu druzga preostane.. Lahko bo parkrat probu.. in pol ce je un tist njegov 'frend' trden.. pac mas dve opcije.. da si tud ti sam frend.. al pa da skenslas vse skupaj..

Ampak SKODA je.. SKODA.. nekoga skenslati.. samo zato.. ker ti je vcasih mal bad.. ker si zelis kej vec.. pa to pac preprosto ni mogoce.. Sej mogoce je nekaj casa res mal problem.. tale preklop.. sam scasoma.. pa zadeve postanejo jasne.. user posted image user posted image

Neee.. lej cist resno.. ce si do nekoga v blizni preteklosti cutu love.. pol se z njim ziher super ujames.. in to je dober temelj.. za prijatekjstvo.. seveda ce zmoreta te obcutke.. tko postavt na pravo mesto.. se skulirat v bistvu.. Lahko jih uporabis za se boljse frendovstvo.. a ne?! user posted image

Pa od kot se je zdele tale tema vzela? Kr ena tm enga pogresa.. po 7 letih.... et voila...user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.4.2007 17:20:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Poslus ti mene... user posted image user posted image

Vazn je, da pri enmu ni ljubezni in privlacnosti.. pol t'drug se bo itak skuliru.. ker kaj mu druzga preostane.. Lahko bo parkrat probu.. in pol ce je un tist njegov 'frend' trden.. pac mas dve opcije.. da si tud ti sam frend.. al pa da skenslas vse skupaj..

Ampak SKODA je.. SKODA.. nekoga skenslati.. samo zato.. ker ti je vcasih mal bad.. ker si zelis kej vec.. pa to pac preprosto ni mogoce.. Sej mogoce je nekaj casa res mal problem.. tale preklop.. sam scasoma.. pa zadeve postanejo jasne.. user posted image user posted image

Neee.. lej cist resno.. ce si do nekoga v blizni preteklosti cutu love.. pol se z njim ziher super ujames.. in to je dober temelj.. za prijatekjstvo.. seveda ce zmoreta te obcutke.. tko postavt na pravo mesto.. se skulirat v bistvu.. Lahko jih uporabis za se boljse frendovstvo.. a ne?! user posted image

Pa od kot se je zdele tale tema vzela? Kr ena tm enga pogresa.. po 7 letih.... et voila...user posted image

o.k. sta frenda vse si povesta, kaj pa če si ta trden frend, ki nič ne čuti do tebe, želi s tabo sexat???in jaz mu neznam rečti ne??kaj pa pol,s tabo biti pa noče, samo meni je tako lepoooo z njim, da ga imam vsaj tistih par uric...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
20.4.2007 17:21:37   
Anonimen
kako pa nekoga takšnega pozabiš???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
20.4.2007 19:57:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

o.k. sta frenda vse si povesta, kaj pa če si ta trden frend, ki nič ne čuti do tebe, želi s tabo sexat???in jaz mu neznam rečti ne??kaj pa pol,s tabo biti pa noče, samo meni je tako lepoooo z njim, da ga imam vsaj tistih par uric...

Ne razumem ?!user posted image

Zakaj bi si želel s tabo seksat, če nič ne čuti do tebe?  user posted image  

In zakaj ti ne znaš reči NE? user posted image  Ker se bojiš, da bi ga izgubila? To fazo morš pac pregurat.. Ni vedno enostavno.. ampak se da.. Nekaj odvisnosti je ziher tud tukaj.. sej pocas izgine.. Potrebujes nekaj poguma.. velik potrplenja.. Narediš fuul napak.. kar ni narobe.. je pa tko.. ni ti glih fajn ob tem.. in tole zna bit dobra shujševalna..

Tole kar zdej pišem ni tko.. glih posebno ziher in preizkušeno.. tko da vmes se lahko tudi premislim.. :)))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
20.4.2007 20:36:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kako pa nekoga takšnega pozabiš???

Ne pozabiš ga.. in ŠKODA bi ga bilo pozabit!! Sej večkrat, ko se tko bed počitiš zaradi tega.. sebe v bistvu... bi najraj vidu. da ga nikoli ne bi spoznal.. ampak ker to ni več možno.. bi ga bilo škoda pozabit.. Sej ko je hudo.. je res hudo.. ampak ni pa vedno tko.. je tud fuul lepo... a ne?
Ce imas pred smrtjo kej casa.. potem se bos tega ziher spomnu.. in zihr se bos spomnu tistih lepih dogodkov in izkusenj, ki sta si jih dala.. ne pa tistih, ko ti je bilo hudu..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?