otroška soba s toboganom (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


honey -> otroška soba s toboganom (19.4.2007 12:17:33)

Upam, da je naslov razumljiv. Zadnjič sem bila v neki trgovini, kjer sem videla otroško sobo, ki je imela dvignjeno posteljo nad omaro, spodaj ena manjša omara, nekaj polic in predvsem v oči mi je padlo to, da je imela pod posteljo z zaveso zagrnjen prazen prostor, kjer se lahko otrok igra in skriva in tobogan za sestop s postelje. Zanima me, če ima kateri od vaših otrok tako posteljo oz. tako opremljeno sobo in koliko so stari otroci - uporabniki teh postelj.

Ker se mi zdi, da je naš 2-letnik še malenkost premajhen za kaj takega. Selili se bomo pa v roku 2 mesecev in mu bomo itak na novo opremili sobo, zato bi rada kakšno vaše mnenje o tem.




žlička -> RE: otroška soba s toboganom (19.4.2007 12:29:18)

http://www.flexakidsfurniture.com/Default.aspx?AreaId=9

flexa ima takšno pohištvo, prodajajo pa jo v lesnini




Urša -> RE: otroška soba s toboganom (19.4.2007 12:31:31)

Mi imamo flexo, tavelika jo je dobila pri 2h letih. Zdaj je stara 3 in ji bomo dokupili nogice, da bo polvisoka in dali tiste zavese.




honey -> RE: otroška soba s toboganom (19.4.2007 14:00:42)

Ja, evo, ravno to modro sem gledala od Flexe, nisem se mogla spomnit firme.

Urša, lepo prosim, če mi poveš, kako se je to obneslo pri 2-eh letih, ker meni je prodajalec rekel, da je to še malenkost premajhen otrok za tako posteljo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




April -> RE: otroška soba s toboganom (19.4.2007 14:12:28)

Honey mi smo kupili flexovo posteljico. Dodatne nastavke, ki dvignejo posteljico bom pa dokupila čez kakšne dve leti. Prej se mi zdi še premajhen. Potem bom pa pod dvignjeno posteljico imela omare, za tobogan pa ni prostora v otroški sobi.




Stran: [1]