Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 11:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Po enem tednu česa Odnosa brez zaščite al česa? Drugače je pa že ene miljon tem na to temo. Vpiši v iskalnik znaki nosečnosti pa ti bo ogromno zadetkov vrglo ven.
|
|
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 11:56:13
|
|
|
|
ur+sa
|
uf, nekje v 5-6 tednu,..prej se mi pa tut sanjalo ni, je pa to stvar posameznice...tko, da boš dobila različne odgovorre...
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 11:56:42
|
|
|
|
annie
|
Pri meni je bil prvi znak, zelo boleče prsi, predvsem ponoči, ko sem se zbudila, so me zelo bolele, drugih znakov pa nisem imela, razen seveda zamuda
|
|
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 11:59:16
|
|
|
|
annie
|
aja, pozabila sem napisat, da so me prsi močno začele boleti približno teden dni pred pričakovano , vendar sem si takrat pač mislila, da je to pač znak, da bom kmalu dobila , pa na srečo ni bilo tako...
|
|
|
|
RE: pojav nosečniških znakov 19.4.2007 12:26:09
|
|
|
|
pot
|
Mene so prsi začele bolet nekaj dni po O. Drugače pa sem imela čisto normalen PMS . No, hormoni so pač delovali kot pred M, tudi mozoljčki so bili prisotni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......