|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uz
19.4.2007 11:20:26   
Anonimen
zanima me kdaj ste imele po morfologiji prvi pregled z UZ...namreč počas bom konec 5.meseca, moj fant pa še ni videluser posted image ...pa me skrbi, da bom imela UZ le še pred koncem...baje ti ne delajo vsakokrat.
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uz
19.4.2007 11:24:37   
baja*
Odvisno od G. Meni moja G naredi UZ na vsakem pregledu. Uradno pa sta se mi zdi samo 2 (prvi in morfologija). Lahko pa greš seveda tudi samoplačniško (npr. na 3D UZ, kjer se bebika čudovito vidi).
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2007 11:27:09   
Anonimen
koliko pa je za plačati in kje ga delajo???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2007 11:44:20   
baja*
Spet odvisno od G. Jaz sem šla na 3D UZ na Ptuju (dr. Rosič) in sem plačala 30 €, dela tudi dr. Lukman (50 €), za ostale kraje pa ne vem. Malo poglej po forumu - je že blo dosti debat o teh UZ-jih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2007 11:51:46   
majas
Res je odvisno od G. ponavadi ti po morfologiji sploh več ne delajo UZ ker ti pripadajo samo 3 v celi nosečnosti. Zato sva tudi z mojim šla na samoplačniški 3D UZ v 26t in tam se je vse tako lepo videlo

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2007 12:24:47   
anita1984
v katerem tednu je najbolje da greš na 3D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2007 21:06:01   
Splet.Ka
V naši porodnišnici je UZ pri vsakem pregledu...

Cvetim...

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2007 9:11:26   
janja
Pri meni je bila morfologija zadnji UZ. Če ti naredijo še kakšnega brezplačno je to samo dobra volja tvojega G. Drugače pa greš lahko na samoplačniški. No, jaz sem šla v 30. tednu, ker sem ravno odhajala na morje, pa sem hotela še informacijo, da je vse v redu.
V Dravljah (LJ) stane samoplačniški UZ 25 EUR, če želiš pa 3D ali 4D UZ (plus snemanje na CD) pa je cena od 50 EUR naprej.

čau user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?