superfly -> plenice za novorojenčka (19.4.2007 10:00:48)
|
Pozdravljene, o plenicah je bilo sicer res napisanega že oh in ah, ampak žal ob prebiranju out of date postov nisem našla kar sem iskala, zato upam, da mi boste lahko svetovale. Namreč, za našega ta velikega korenjaka, ki je sicer v fazi privajanja na kahlico, že več kot leto dni uporabljam izključno Mylove plenice iz Hoferja. So enkaratne, nikoli nismo imeli kakšnih težav z njimi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ker pa v kratkem pričakujemo dojenčka in obstajajo Mylove plenice le v velikosti mislim da 7 kg naprej, smo seveda pred dilemo katere plenice nabaviti za dojenčka, da so kakovostne in prijazne do malih ritk? Pampers odpadejo so mi ostale v zelo slabem spominu. Vem, da so bile včasih Babylove tudi fajne, ampak vmes je bilo tukaj na forumu govora o nekih slabih pošiljkah, tako da sedaj sploh več ne vem katere nabaviti. Predvsem bi rada da so bolj naravne in ne polne tiste želatine in kemikalij. Torej, kaj svetujete? Hvala za vaše nasvete, lp, superfly
|
|
|
|