|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na sončno kremo
19.4.2007 9:45:06   
Jutra
Zadnjič je moja punči fasala pikice okoli ust in po bradi. Alergija na...user posted image
Lahko bi bila alergična na kremo za sonceuser posted image  Krema je še od lani, a nima pretečenega roka. No, pikice so izginile šele po treh dneh.

Zanima me, če je že kdo od vas/vaših otrok imel kdaj alergijo na kremo za sonce in kako je to zgledalo, pa v kolikem času je izginilo?

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na sončno kremo
19.4.2007 12:42:02   
Janya
Kolikor je meni znano se ne sme uporabljati kreme,ki smo jih rabili lansko leto, četudi so še v roku ( ta naj bi veljal samo za novo, nikoli rabljeno kremo), nam je razlagala ena profesorica za kemijo sam sem pozabila zakaj user posted image .
Krema za otročke mora biti brez barvil in parfumov in faktor 25-30 in ne več.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2007 21:40:14   
polonaa
Moja tamala je imela alergijo na kremo za sončenje od Niveje.Tako da ja,alergijo na kremo je definitivno možna.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2007 10:32:54   
URŠA K.
Živjo!

Seveda je možna alergija na sončno kremo.Moja punčka je alergik.Kupila sem ji kremo za sončenje od Eucerina zf 40 brez barvil in parfomov, namazala sem jo samo po vratu, čez 10 minut pa je bila le tam čisto rdeča, flekasta in zelo jo je srbelo.

Poznam pa žensko, ki je tudi na to kremo alergična ,pa drugače nima težav s kožo.
Meni pa je v lekarni rekla da se lanska krema ne smeje uporabljat.

Lp

(odgovor članu polonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2007 0:38:44   
KODA
Naš tamali pred lani,ko sem ga 1x namazala s kremo od kolegice,ko smo našo pozabili v apartmaju.Hawaiian tropic,za otroke,faktor 40.
Kmalu zatem je otroku začelo teči iz oči,pa sploh ni mogel več gledati,tako se mu je začelo solziti.Ko sem mu to sprala dol,je pa bilo vredu.Tako je pri nas zgledalo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu URŠA K.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 9:14:57   
martinuška
Nekje sem slišala (mogoče bo o tem vedel kdo drug več), da morajo imeti sončne kreme za dojenčke maksimalno 25 faktor, ker tiste kreme, ki imajo večje faktorje, imajo noter ogromno škodljivih sestavin za kožo. Tako so nama svetovali tudi v lekarni, ko sva kupovala za našo bejbiko, tako da sva kupila Eucerin s faktorjem 25 za otroke.

Mislim, da je nekje že bila tema o teh sončnih kremah za dojenčke (žal nimam več časa za iskanje), kjer so bile priporočene kreme, ki so dobre. Mislim da sta dve kremi prevladovali, ta Eucerinova, ki sva jo midva kupila, in še ena, obe pa se kupita v lekarnah.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 9:28:29   
Marjacek
Pozdravljeni!

Res je bila ta tema že obdelana in mislim, da so omenjali dve kremi. Ena od njih je bila Daylong krema za sončenje, ki jo uporabljamo tudi mi. do sedaj smo morali po njo hodit v Avstrijo ali Hrvaško, letos smo pa jo kupili kar pri nas v lekarni. Nam so jo priporočili na alergološlem oddelku pediatrične klinike saj naj bi bil krema telo hipoalergena, brez dodatkov kakšnih konzervansov in parfumov. Ne moremo je prehvalit. Kar se pa tiče sončno zaščitnih faktorjev pa smo slišali že vse mogoče. Ta stvar s faktorjem nad 25 je čista nebuloza. Tako zdravniki kot tudi sami proizvajalci krem izdelujejo in priporočajo kreme za otroke, ki imajo visoke faktorje. Ko si pogledaš sestavo ene in druge kreme vidiš, da je sestava skoraj v popolnosti enaka edin da je dodan drug zaščitni faktor.

Lep pozdrav,

Marjanuser posted image

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?