|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težka noč
13.10.2004 23:29:17   
Anit
Imam sedem mesečnega sina.In ima en problem.Moj sin Tillen mi ponoči noče spati.
Vedno ko je ura polnoč se mi prebudi in začne jokati.
Ko pa dobi flasko pa takoj nazaj zaspi,in tako se dogaja vso noc na vsako uro.Vem da se veliko otrok ne spi po cele noči,ampak me vseeno zanima kaj naj naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   težka noč
13.10.2004 23:32:16   
mammika
Si preverila da ga mogoče ne zebe ali mu je vroče.Morda ga tišči plenička,morda ga je strah, mogoče je lačen dodaj mu v flaško malo grisolinota ali rižolinota. Mogoče pa čez dan veliko spi.....Ali pa je zamenjal dan za noč.....ali pa ga matraj zobki.....
ne vem to je le nekaj možnih odgovorov......
Lp :sloncek:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   težka noč
13.10.2004 23:35:53   
Anit
Ali je možno da se je tako grdo razvadil da se ob določeni uri zbudi?

hvala ze v naprej!!:bravo:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   težka noč
13.10.2004 23:41:30   
niki5
je možno ;)

pri mojem sem jaz pri 8 mesecih ''obupala'' in uvedla prevzgojo :)- .. no ja je držalo, dokelr ni zbolel, potem je bilo pa vse po starem :ups:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   težka noč
13.10.2004 23:46:13   
Anit
Nevem po mojem je že razvajen toliko ker v najini postelji pa spi celo noč.
Jas bi ga rada odvadila tega prebujanja ponoči,ampak nevem kaka?
hvala:duda:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   težka noč
13.10.2004 23:50:13   
niki5
jaz sem ga tudi celo noč dojila do 8 meseca, tako sem bila utrujena, da sem med dojenjem kar zaspala in potem si je frajer kar sam postregel :):hudicek:

Uspelo mi ga je samo začasno odvaditi, potem pa vsakič ko je zbolel se je spet začelo nočno vstajanje. Tako, da je do 5 leta hodil k nama v posteljo :ups: in posledično smo bili vsi zaspanicel dan :zaspan:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   težka noč
13.10.2004 23:56:03   
Anit
Samo da si ze dala vse črez.
Jas pa se res bojim kako dolgo pa to trajalo.
Pa ne da sem jezna na sina ampak bil me skrbi za mojega fanta ko gre zjutraj v službo:zaspan:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   težka noč
14.10.2004 0:20:27   
Katjuška
Ola!

Sem se ena za v vas klub. Meni mali zaspi okol devetih zvecer in vsak vecer isto zbujanje ob desetih ter potem do polnoci ne zaspat. Danes je bil moj tako zmatran, da sva se z malim odselila v dnevno in ga pustila spat.
Zdaj nekje se bo temu mojemu navihancu zacelo spati, potem bo pa zurka na vsako uro in pol do nekje petih zjutraj, ko si do osmih privosci trdega spanca.

Sem ze razmisljala kaj naredit, od obilne vecerje, flaske z grisolinom ponoci, nato sva ga skusala ces dan zbujat oz. ohranit budnega, kar tako ali tako ni problem, saj tudi cez dan spi le kako uro in pol v dveh delih,... na koncu sem ugotovila, da ni teorije, tak bioritem si je vzel in nekako moramo nastudirat kako bomo prezivele, da bodo tili nasi razgrajači prerasli to obdobje.

Veliko srece in zivčkov in čimveč lepih trenutkov ob bedenju, jaz se tolažim s tem, da tele naše pikice tako hitro rasejo, da se splača vsak trenutek preživeti z njimi. Včasih pomaga, cau in srečno vsem ponočnjakom! LP K:metulj:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   težka noč
14.10.2004 7:37:34   
TaNiTa&Filip
Tako majhen :duda: ne more bit razvajen, rabi samo bližino, kar je čisto normalno. Tvoj fant, pa menda razume kaj je to imeti :duda:. Moj mož je med mojo porodniško vstal tudi po 10x na noč, pa je šel tudi zjutraj v službo, pa ni nikoli nič potožil. Pač tako je starševstvo in naši mali :angel: se morajo še veliko naučiti, ampak za vsako stvar je svoj čas.

Vidva ga kar lepo pocrkljajta, ko vaju rabi.
LPT

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   težka noč
14.10.2004 8:55:49   
TARA in MAJ
Potem nisem edina naš8 mes.:duda:zaspi ob 8h se potem naslednič ob 11h in nato do jutra vsako uro ali pa še prej čez dan spi zello malo tako da ne vem kaj bi naredila da ga pustim jokati ne morem ker smo probali vendar sploh ne neha da bi zamenjal dan za noč tudi ne ker ne spi veliko podnevi največ 2uri.upam samo da bo tega kmalu konec. LEP DAN:rozica:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   težka noč
14.10.2004 12:03:39   
Anonimen
Tudi pri nas je bila podobna zgodba. Mogoče otrok spi tako narahlo, da se zbudi ob vajinem dihanju ali smrčanju. Moj se je zbudil že, ko sem se v postelji okoli obrnila. In to vse bolj pogosto. Samo da sem ga vzela iz posteljice, mu dala za piti malo čaja, pa je že naprej lepo spal. Po mojem je to delal kar napol v spanju. Mene pa je čisto prebudil!

Pa smo pri približno osmih mesecih zadevo rešili tako, da sva šla z možem spat v drugo sobo in od takrat naprej smo imeli, kot bi odrezal, mir.

(odgovor članu Anit)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   težka noč
14.10.2004 13:01:44   
niki5
Moj mali bo konec meseca 6 let star in kaj naju občasno sprašuje.. Zakaj lahko midva skoz skupaj spiva, on mora biti pa vedno sam v postelji :)-:)-
tako se nasmejimo :)-:)-
No, zdaj pa komaj čaka da pride dojenček, ker končno tudi on ne bo sam :) Smo mu morali razložiti, da takoj še ne bosta mogla skupaj spati, ker se dojenček veliko zbuja ponoči :duda:
Kako so včasih hecni ti naši malčki 9nebesa

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   težka noč
14.10.2004 13:10:29   
Anit
upam da bo z novim družonskim članom vse vredi.Kdaj bo pa prišel na svet?:duda:

LP:Anit:sloncek:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   težka noč
14.10.2004 16:20:54   
niki5
Anit, to tudi mene zanima kdaj bo prišel :)-:)-
rok ima v soboto 16.10. pa mali še nič kaj interesa ne kaže, da bi prišel, mi smo pa že tako neučakani :kuza:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   težka noč
14.10.2004 21:54:20   
kimi
Tudi pri nas je bilo tako. Samo da se je po 4 mesecu vse uredilo. Verjetno še rabi čas. Jaz sem svojega komaj navadila nazaj na posteljico, ko je na začetku pri meni spal

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   težka noč
14.10.2004 22:19:09   
Anit
Niki5 zgleda da mu je v trebuhu veliko bolje.
Tudi moj sin ni hotel prikukati na svet,tako da sem rodila sele 14dni po roku.:bravo:

(odgovor članu Anit)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?