v nožnici (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> v nožnici (19.4.2007 8:47:54)

Pozdravljene!
Imam eno vprašanje,če je imela katero isto izkušnjo.
Namreč pred 3 dnevi sem imela pregled in je Mv zaprt,ampak otrok pritiska fajn na vrat in to tako da je G že kar otipala glavico in imam strogo počivanje.ampak že dva dneva čutim "nekaj" v nožnici,ne vem opisati,kot da nekaj je v nožnici.a je imela katera podobne izkušnjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Noseča pa sem 29 tednov in mi že od začetka grozi prezgodnji porod.Mv je pa še vedno zaprt.Kaj ve mislite?Hvala

Magi* -> RE: v nožnici (19.4.2007 8:52:48)

meni je v prejšnji nosečnosti tudi tako zelo pritiskalo na MV oziroma sem to čutila kot grozen - konstanten pritisk na nožnico in občasno špikanje. sicer se zdaj ne spomnim točno koliko časa je to trajalo, verjetno pa kar precej dolgo, proti koncu je bilo bolj intenzivno. rodila sem v 37 tednu. verjetno je najbolje počivati, če se ti zdi drugače kot običajno, pa kar h G, nič odlašat. ali pa kar direktno v porodnišnico. jaz sem bila sitna kot podrepna muha, so me imeli že vse pri G poln kufer (vsaj tak občutek sem dobila) in sem bila dan pred porodom tam, pa so me z zamahom z roko poslali domov - češ, nič ni. no, naslednji dan sem pa rodila.

to make the long sotry short: karkoli se ti zdi čudno ali drugače od običajnega, kar nazaj v ordinacijo.

Anonimen -> RE: v nožnici (19.4.2007 8:56:48)

jaz ne čutim pritisk,niti špikanje,ampak kot da bi nekaj bilo v nožnici.ne vem recimo kot da bi si napol tampon dala notri,saj veš tist občutek ko si ga nepravilno vstaviš in ga čutiš .Drugače ne vem razložit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Freycha -> RE: v nožnici (19.4.2007 9:03:33)

Tudi meni naj bi plod pritiskal na MV, je sicer še zaprt, a "stanjšan". Ampak čutim nekako tako, kot čuti Magi*. Sem tudi v 29. tednu in mi je G predlagala počitek (niti ne strogega počivanja).

Sicer pa, če bi bila jaz na tvojem mestu, bi šla na pregled h G, ali pa kar na urgenco. Naj ti ne bo nerodno, če težiš zdravnikom, pomembna sta ti in tvoj otrok.

Stran: [1]