petka -> Vrtec - da ali ne? (18.4.2007 19:58:56)
|
Našega malčka sem že avgusta vpisala v vrtec blizu doma Lj, na vlogo sem navedla datum 4.5., ko bo star eno leto. Ker so mi rekli, da maja otrok ne sprejemajo, sem že dogovorila s sestro in mami za varstvo. Iz vrtca pa so me klicali kake 3 tedne nazaj da imajo 1 mesto, vendar ne v tem vrtcu, ampak v drugem ne tako blizu. Naj oddam papirje in da malčka lahko brez težav septembra prepišem v vrtec, kamor sem ga vpisala na začetku (pri nas). Če pa čakam do septembra, obstaja verjetnost da vrtca sploh ne dobimo, ker bo komisijska obravnava zaradi velikega čtevila otrok! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sedaj se nikakor ne morem odločiti. V vrtec bi ga dala le zato, ker se bojim da potem septembra ne dobimo prostega mesta in ker ga lahko prepišem v vrtec čisto blizu nas. Razlogov proti pa imam na zalogi veliko več: zdi se mi premajhen za vrtec, vrtec je relativno daleč, mali bo verjetno veliko bolan, jaz delam samo 4 ure (in bo tako tudi ostalo vsaj še eno leto) in sem ob 12:30 že doma, mož bo brez službe čez 2 meseca in bo itak doma (če se veda ne bo dobil druge službe), potem je vmes poletje...... in se mi zdi brezveze plačevati vrtec, če ga nič ne bo tam. Poleg tega ga do septembra lahko pazi moja sestra, ker sva bile itak zmenjene. Ne morem se odločit, vse sem že 100x premlela. Kako bi se ve odločile?
|
|
|
|