Anitka -> ZA NAS (122. nadaljevanje) (13.10.2004 20:52:35)
|
Hojla! Upam, da ne boste jezne, ker sem odprla novo temo. Nekako morala sem jo.:)-;) Danes sem bila spet cel dan zoma, ker sem po šihtu letela na en seminar, pa jutri grem spet med šihtom, potem pa popoldne že letim v Maribor na srečanje. Punce če kaj zamudim, se opravičujem, ampak vsak dan poslušam kaki zastoji so med Lenartom in MB in se že malce bojim. Ma naj mi še cesta greni življenje, kot da mi ga moja rodila ne dovolj. Se opravičujem za izpade, ampak po včerajšnjih rezultatih izvidov in po treh napotnicah, sem čist out. Še na jogi se nisem mogla skulirati, ker mi je med sproščanjem hodil po glavi HSG, prolaktin pa še ta spermiogram. Jaz se že kar vidim kako bom panična. Zdaj naj le rpide v ponedeljek ta spaka spakasta:hudicek: da jaz lahko pokličem v bolnico in še v tem mesecu opravim vse to. PIA 73 najlepša ti hvala za opis tvojih izkušenj s temi tremi preiskavami. Zlata si in res iz srca H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A:rozica:! In veš dobro se z dobrim povrne in držim :miska::miska::miska::miska: da boš kmalu lahko razvajala še drugo ali morda celo drugi dve :duda::duda: Aja punce dajte mi odgovorit na še nekaj vprašanj. A ste se pred HSG-jem oz. po njem morale kaj odpovedati :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Ja za spermiogram pa mi je G dala navodila, da naj ne :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: dva dni pred preiskavo, pa da naj se spočije...... Joj naj je že enkart to za mano. BEJBA še enkrat čestitke ob povečanju družinice.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem se spet spomnila naših začetnih nadaljevanj, pa našega srečanja v LJ (marca), ko je bil trebušček še čist majčken. Zdaj pa že pestvuješ. Joj kako čas hitro beži. TIA zate pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: da čas hitro zaceli rane, čeprav bo v srčku vedno bolelo in da se bo v tretje izšlo s srečnim koncem. GEA 1 žal mi je, da te jutri ne bo. Sicer pa le pridno počivaj in :pujs::pujs::pujs::pujs: da bo vse OK. No pa še nekaj besed o srečanju. Torej, dobimo se jutri ob 16.30 v EUROPARKU - TAKOS. Kako bomo prepoznavne:zmeden2: :)-:)-:)- boste videle, da nas ne boste zgrešile. Sicer pa bodo naši mobiteli ležali na mizi. Če se ne motim bomo tam: BAMBI, KOALA, BIBA 77, MEERYANA :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: PA MOJA MALENKOST. Pa morda se nam za kratek čas oglasi SIMONA S - upam, da se ti bo izšlo s časom vsaj za kakih 15 minutk. Kaj pa je s KLARISO,DARJO* IN OSTALIMI??????????? Če se bo katera še tam potikala naj kar pristopi, brez sramu in strahu, saj smo same borke:)-:)-:)-:)-:)-:)- Uživajte, lepo spite in se beremo/vidimo jutri:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: Anitka:metulj:
|
|
|
|