tejč29 -> RE: grozeči splav (7.5.2007 21:01:46)
|
Pozdravljene punce, dovolite da se vam pridružim, ker sem ravnokar pretrpela eno tako "izcedkasto" izkušnjo. Moji izcedki so se pojavili v 5 tednu in so trajali vse do 8. tedna....med tem časom sem imela 6 UZ in 3 krvne preglede za Bhcg, GV je bila vidna, ploda pa ni bilo videti. V začetku 8.tedna (iz petka na soboto ponoči) sem imela tako močno krvavitev z nepopisnimi bolečinami, da sem se nemudoma odpravila v bolnico. Bila sem cel vikend na opazovanju in v ponedeljek so mi naredili abrazijo....obup....vse moje sanje so se razblinile v trenutku.... Po 3 dneh sem se vrnila v službo in nadaljevala kot da se mi nič zgodilo - tako mi je svetoval tudi Dr. Psihično se tako hitro res nisem utegnila sestaviti po abraziji in so me po 10 dneh ponovno, pod nujno klicali v bolnico, češ da so opazili da na citološkem izvidu pri abraziji ni bilo ploda....torej....sum na IMN....ponovno sem doživela šok...ker je bil plod v jajcevodu velik že kar 2 cm so mi morali laparoskopsko odstraniti jajcevod........ Ker sem trpežna ko kopriva, sem si rekla "no pa začnimo z nova, drugič bo bolje".... ampak je moja jeza glede nestrokovnosti nekaterih Dr., ostaja... Zato vsem svetujem....Dr. so tam zato, da nam pomagajo in naj nas ne bo strah, da nas nahrulijo češ da delamo paniko brezveze.........moja panika očitno ni bila brezvezna, pa vseeno mi niso pravočasno pomagali (IMN so videli komaj v 10. tednu nosečnosti, po 9x UZ in to na barvnem UZ).... Danes sem končno dobila mojo 1. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , še eno počakam in spet v akcijo....upam, da nama bo tokrat uspelo
|
|
|
|