Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomivalni stoj ne vrti vetrnice 18.4.2007 18:56:49
|
|
|
|
bamby
|
Verjetno se ti je nabrala maščoba. Na žalost ti ne znam svetovati, ker nisem imela še takega problema. Morda se bo katera oglasila in ti pomagala. Sigurno pa ni še konec z njim, da te malo potolažim .
|
|
|
|
RE: pomivalni stoj ne vrti vetrnice 18.4.2007 20:25:41
|
|
|
|
Jessy
|
mala maja, imela sem enako težavo in sem klicala serviserja. On je prišel, snel dol vetrnici in sčistil stranske luknje, kajti če so tiste zamašene, se vetrnice ne vrtijo, saj se vrtijo prav zaradi vode, ki skozi tiste luknje šprica ven na stene pomivalca. Mi je rekel, da se te luknje rade zamašijo, še posebno s kakimi pečkami od limon (pri nas to zagotovo ni bil razlog) in da to čiščenje lahko opravimo naslednjič sami in tako prišparamo kar okrog 50 eurov, kolikor smo mi takrat plačali.
|
|
|
|
RE: pomivalni stoj ne vrti vetrnice 18.4.2007 20:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi pri mojem pomivalnem stroju je bilo tako kot pri Jessy. Sedaj pa sama čistim veternico, kadar se mi zdi, da mi ne pomije dobro posode.
|
|
|
| Stran: [1] |
na kakšen način radi varčujete Sparkpostopno klasično varčevanje z obrestno mero (
31%)
naložbeno varčevanje v sklade (
6%)
varčevanje kombinirano z življenjskim zavarovanjem (
19%)
ne varčujem (
44%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!