Ker mene tud to zanima, bom to sem prekopirala... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

tinatona -> Ker mene tud to zanima, bom to sem prekopirala... (18.4.2007 13:11:40)

Mene pa zanima koliko časa ste čakale na odgovor oz. odločbo s sodišča, ko ste oddale obrazec za izvršbo. In če ste morale še kaj it na sodišče al vam je samo sodišče poslalo odločbo in je to to... Kdaj so jim pa potem prvič trgali?

Jaz sem zadevo oddala sredi marca, pa še vedno ni nič. Mi je pa čudno, ker mi je tam na izvršbah rekla da gredo te zadeve kar hitro naprej (je pa res da odvisno kaj je njim hitro).

HVALA za vaše odgovore.

Lep pozdrav!

emaa -> RE: Ker mene tud to zanima, bom to sem prekopirala... (20.4.2007 13:50:14)

Mislim, da je moja mami čakala med dva do tri mesece, trgajo pa za nazaj, kar v kosu s tekočo preživnino. Se pravi ena za nazaj in ena tekoča. Kar na račun nakažejo. To je kolikor se spomnim. Pošto pa dobiš domov.

čarovnica -> RE: Ker mene tud to zanima, bom to sem prekopirala... (20.4.2007 20:09:23)

Imaš pravico, da kličeš in vprašaš če se je kaj premaknilo. Vsak teden kliči, da boš vedela pri čem si. Traja pa okoli 2-3 mesece. Potem si sodnica še vzame čas, da napravi izvršbo pravnomočno. Potem dobiš domov in če sta oba brez pritožb, traja znova 8 dni itd.
Načakala se boš. Ti kr pokliči vsak teden. Naj ti ne bo neugodno.

Stran: [1]