Izvršba preživnine - eno vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva



Sporočilo


Anonimen -> Izvršba preživnine - eno vprašanje (18.4.2007 13:07:12)

Mene pa zanima koliko časa ste čakale na odgovor oz. odločbo s sodišča, ko ste oddale obrazec za izvršbo. In če ste morale še kaj it na sodišče al vam je samo sodišče poslalo odločbo in je to to... Kdaj so jim pa potem prvič trgali?

Jaz sem zadevo oddala sredi marca, pa še vedno ni nič. Mi je pa čudno, ker mi je tam na izvršbah rekla da gredo te zadeve kar hitro naprej (je pa res da odvisno kaj je njim hitro).

HVALA za vaše odgovore.

Lep pozdrav!




mama76 -> RE: Izvršba preživnine - eno vprašanje (18.4.2007 14:37:29)

Oj jaz delam sicer šele šest mesecev na izvršbah sam kolikor vem ta stvar vseeno ni tako hitra,ko si ti oddala predlog za izvršbo je sodišče izdalo sklep in predlog in ga poslalo upniku v tem primeru si to ti in pa dolžniku,ko bo sodišče prejelo povratnice oz.podpisane vročilnice po osmih dneh bo sklep pravnomočen, če se seveda v tem času dolžnik ne pritoži,če se ne pritoži potem pošlje sodišče pravnomočen sklep o izvršbi dolžnikovemu dolžniku ali je to delodajalec,banka...odvisno kaj ste v predlogu predlagali, če nič od tega ni znano podem gredo na poizvedbe....,če te še kaj zanima mi piši na zs srečno




Stran: [1]