dory -> RE: Kdaj so shodili? (2.5.2007 18:51:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: študentka Mici Pozdravljena Teja. Oprosti, ker se vmešavam, vendar bi te rada vprašala kako je kaj z kognitivnim razvojem tvojega otroka? To se pravi obnašanje, koliko se zapomni, ko se nekaj učita, te razume, ali mu moraš dolgo časa dopovedovati?!? A je kdaj hodil po prstih? Je bil kdaj kot dojenček napet in zelo raztegnjen? Mogoče je kaj narobe z centrom v možganih, ki nadzoruje hrbtenico in s tem ravnotežje. Si obiskala kakega delovnega terapevta, ki bi s tvojim otrokom naredil lestvico sposobnosti. Jaz študiram sicer delovno terapijo, vendar še nimam toliko znanja, da bi ti lahko kar koli pomagala, sem pa v tvojih besedih prepoznala "znake", ki jih obravnava delovni terapevt. Poskusi. Želim ti le dobro. SEdaj imata največ možnnosti, da se njegova nerodnost izboljša. Pa veliko sreče in čim več posrečenih korakov ;))) ma tko tezav ni...se ful hitr zapomni stvari in tudi pamti...in snema in posnema nas tastare...po prstih ni hodil nikoli, ima pa obupen platfus in hodi navznoter...kot dojencek je bil izredno napet, tudi raztegnjen in zategnjen, zavijal se je v lunco,le roke je ponavadi reflexno vlekel k sebi...eno leto sva hodila na terapije kjer so mi zasigurali,da bo pac vedno bolj neroden, bolj nestabilen...vsako stvar,ki se jo loti dela tko na hitro,ker ce bi jo delal pocasi,je najverjetneje ne bi mogel...
|
|
|
|