|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenadna bledica
17.4.2007 23:14:57   
domeng
včeraj je v vrtcu je Aljaž (28 mesecev) kar naenkrat postal bled, dobil modre ustnice in začel malo zavijati z očmi. Vzgojiteljica ga je dvignila in dala ležat in potem je bilo spet OK in je kmalu po tistem zaspal. Ko se je zbudil,je bil popolnoma živahen, tudi danes je vse OK. Klicala sem že pediatrinjo in je rekla,da je to bil trenutek slabosti...ena druga zdravnica (splošna,ki dela v bolnici...sicer moja znanka) pa je rekla, da naj bi bilo zaradi  pomanjkanja železa (hemoglobina ima 114). Je katera imela podoben primer in kako so vaši pediatri reagirali?
Hvala za odgovor in lep večer!
Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenadna bledica
17.4.2007 23:19:47   
Anonimen
Hemoglobina ima zadost, po mojem je bla res trenutna slabost. Mogoče je bil preveč oblečen, pa ga je zakuhalo in mu je postalo slabo?

(odgovor članu domeng)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2007 23:24:23   
domeng
Tega ne vem,ker se je to zgodilo v vrtcu,sem pa tudi pomislila na to. Me je pa strah,da niso kakšni epileptični napadi zadaj ali pa kakšne težave s srčkom :( Ker prejšnji četrtek sva bila pri zdravniku in mu je poslušala srček in je bilo bp (šla sva pa zaradi vročine,ker je imel 5 dni med 38 in 39,5). Ampak dan po tem,ko sva šla k zdravniku,je vročina šla...no včeraj pa se je to zgodilo.
Za vse odgovore bom zelo hvaležna.
LP Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2007 9:04:12   
Tina26
Kaj pa če mu je sladkor padel?

(odgovor članu domeng)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2007 9:30:38   
madela
Men ne bi toliko skrbelo ta,da je prebledel,ampak to da je dobil modre ustnice. To lahko pomeni pomanjkanja kisika v krvi.Nočem te strašit,ampak pojdi k zdravniku,da ga pregleda in mu zmeri setoracijo(upam,da sem prav napisala) Moj sin ima podobne težave,samo za razliko od vas mi vemo,da je bolan na srčku.
Hemoglobina pa je čisto za dost in tudi če bi ga bilo premalo,to ne bi povzročila pomodritve.
Le pejte k zdravniku in jim zateži,da ga pregledajo.
Upam,da je vse o.k.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 14:24:08   
NIN@
hemoglobin nima tu nobene glavne vloge!!! Kaj pa šok, se je kej vstrašil? Malo ga opazuj doma, čez kak dan pa ga pelji na en bolj orng pregled da boste vsi pomerjeniuser posted image

lp
nin@

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 14:45:43   
domeng
Ko se je v vrtcu zbudil, je bil normalno živahen, normalno je jedel in pil, se igral, skakal okoli...tudi včeraj je bilo vse ok in danes tudi. Pediatrinja (se tudi osebno poznamo), je rekla,da ni potrebno hodit na pregled, razen če bi se to še kdaj ponovilo. Je rekla,da je bila trenutna slabost. Upam,da se mu več ne ponovi. Mu je pa srček v čet ful dolgo in natančno poslušala,tako da sem skoraj 100%,da ni nič z njim narobe,ker je rekla,da je bp.
Lp Maja

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?