Tel.št. dr. Miglar (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Baucka -> Tel.št. dr. Miglar (17.4.2007 21:00:40)

Imam eno prošnjo. Ali ima katera tel. št. od dr. Miglarja. Kolegica bi rada rodila v Feldbachu in bi šla na posvet k njemu. Hvala. 

pikica13 -> RE: Tel.št. dr. Miglar (17.4.2007 21:09:18)

Tel. št. je 02/2525016. Kakšen imajo del. čas ne vem, je pa ona sastra tam ful prijazna.
Lp

Baucka -> RE: Tel.št. dr. Miglar (18.4.2007 12:37:41)

Najlepša ti hvala.

Anonimen -> RE: Tel.št. dr. Miglar (19.4.2007 9:20:41)

Delovni čas - torek in četrtek od 16.00 naprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

FRANCA -> RE: Tel.št. dr. Miglar (9.5.2011 21:49:28)

no, jaz nebi priporočala poroda v Avstriji (500 EUR na dan), ker te veliko stane, če ne plačaš te bolnišnica toži, toliko o tem, da smo Slovenci enakopravni ostalim Evropejcem, dvomim da mora Švicarka ali Nemka plačati usluge v Avstriji,..smo še daleč od Evrope

nusi -> RE: Tel.št. dr. Miglar (9.5.2011 22:30:03)

IZVIRNO SPOROČILO: FRANCA

no, jaz nebi priporočala poroda v Avstriji (500 EUR na dan), ker te veliko stane, če ne plačaš te bolnišnica toži, toliko o tem, da smo Slovenci enakopravni ostalim Evropejcem, dvomim da mora Švicarka ali Nemka plačati usluge v Avstriji,..smo še daleč od Evrope

ja plačat je treba, samo nismo mi problem kot posamezniki, ampak naše famozne zavarovalnice zzzs če se ne motim?

pasijonka -> RE: Tel.št. dr. Miglar (10.5.2011 9:49:06)

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

IZVIRNO SPOROČILO: FRANCA

ja plačat je treba, samo nismo mi problem kot posamezniki, ampak naše famozne zavarovalnice zzzs če se ne motim?

Natanko tako nusi!

Stran: [1]