pajčolanka -> računalničarke prosim za pomoč.... (17.4.2007 19:13:53)
|
in sicer me matra word in reeeees ne vem več kaj narediti in sicer v wordu imam odprto orodno vrstico s samooblikami, risanjem, risanje kvadrata, kroga, diagrama, oblikovanje slike itd...skratka orodna vrstica spodaj in ko jaz želim nap. narisati krog ali kvadrat, kliknem spodaj na krog in ga narišem, vendar ko spustim miško in je krog narisan se okoli njega pojavi okvir. tak siv z poševnimi črticami ki ga lahko povečam ali pomanjšam tako da postavim na eno stranico tega črtkastega okvirja. problem je ker recimo želim nad krogom ki sem ga narisala nekaj napisati, ker ne morem. takoj ko kliknem nad ali v bližino kroga se pojavi ta siv okvir in vsako poiskušanje je odveč. enako je če želim uporabiti katero koli orodje nap. narisati črto, narišem črto in ko spustim miško se okoli nariše ta siv okvir. prosim lepooooo, a je možno kako tole funkcijo al kaj za vraga je to izklopiti ker delam seminarsko in je tako da moram potegovati črte od enega kvadrata do drugega in čisto zraven črtic ali kvadratov napisati kakšno besedo pa ne morem ker se vedno pojavi ta siv okvir. res ne vem kaj naj naredim razen da se odjavim od izpita kar pa nebi rada ker sem se precej učila. še nikoli nisem zraven kakšne seminarske jokala pri tej pa sem. res, vzela mi je pol leta življenja. zato reees prosim za pomoč.
|
|
|
|