Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 20.4.2007 18:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Madela, ne, vsi prijavljeni se ne poznamo med sabo Ampak meni je vsec, da pride se kak nov, tastari se itak ze poznamo in ce ne drugega, se vidimo na RDjih od tamalckov (ampak vseeno jih je fajn imet tam ). Prinese pa vsak zase (prevec) mesa, pa damo kar na en kup pa se vsakega nekaj spece in naceloma vsak vzame svoje, pa se mal od soseda .. jaz imam vedno piscanca ali pa hrenovke Pa kruh .. tisti, ki imajo radi peceno zelenjavo, si to prinesejo, pa za solate se tukaj zmenimo (da npr. 3 ne prinesejo enake) in za sladice. Lahko zacnemo ze tudi za hrano sestavljat, ni panike Jaz prinesem: - piscancji file - muffine - fruc (pa kruha neki seveda .. lansko leto ga je april spekla, tocno .. je bil ful dober! ) LP, Ribica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 20.4.2007 21:26:46
|
|
|
|
madela
|
Pol pa super,da smo tud novi zaželjeni . Torej se vidimo. Prinesli pa bomo,nekaj kar naš malček lahko je,ker je prisotna alergija. Meso: puranje Zelenjava: še ne vem Sadje: jabolka in banane Pijača: zala in oaza Pecivo: barilla keksi,čips,bobi palčke Kruh Zdaj pa še nekaj,količinsko prinesem samo za nas,al kako Tako sem razumela,pa še enkrat preverim Kaj pa kofe,se da to kje skuhat,jaz sem odvisna od kofeta,drugač si ga prinesem v termovki
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 9:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Izgleda,da ne bomo utegnile na piknik.Na žalost.Ker gremo s vrtcem v Guliverlandijo v petek,nišans,da bo hči frej v nedeljo
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 12:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, madela, prinesite tolk, kot boste vi pojedli .. sej vsak vedno kej vec prinese in se kej zamenja in izmenja pa je Kavo pa lahko narocite v brunarici LP, Ribica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 13:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče pridemo Odvisno od mojega počutja KAj prinesemo s seboj, pa ne vem še....
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 16:47:52
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Tudi nas 4 lahko šteješ zraven
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 18:22:53
|
|
|
|
tinčica
|
jaz bi pa mogoče prišla zaradi malega, ampak imam slabe izkušnje iz prvega piknika.
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 21:07:41
|
|
|
|
Ezi
|
Heej, tudi mi se javljamo! Za mojega še ne vem, če pride, pa saj je vseeno, bomo pa sami prišli. Prinesli bomo vsega po malo. Pip Ezi
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 21:11:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Prinesemo pecivo in zelenjavo za na žar, pa še kaj bo verjetno padlo v košaro.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 21:23:57
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinčica jaz bi pa mogoče prišla zaradi malega, ampak imam slabe izkušnje iz prvega piknika. Slabe izkušnje iz prvega piknika? Namreč mene ni bilo ravno na 1. pikniku, tako da ne morem soditi o "slabih" izkušnjah.
< Sporočilo je popravil primoza -- 21.4.2007 21:24:47 >
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 21:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
se zna zgodit da se tudi mi štirje privlečemo, če nau glih kake udarniške na bajti
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 21:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, vas dam na mogoce seznam .. Ezi & teta Wahoo RR Tincica, a to, ko si se k napacnim postavila, al kaj drugega? LP, Ribica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 22:00:08
|
|
|
|
trixi
|
Hejla, jast poskrbim za kafe in kar paše zraven- cukr, mleko, smetana. Pa še kaj taprave hrane, se bom še odločla kaj. A bi keri jedu riso fredo? Jaz si mislim, da ni ravno bistvo u temu da vsak svoje je, a se ne da vso hrano na kup, pol pa vsak vzame kar mu paše Itak je pri sosedih ponavadi boljše Kaj je to šobska solata
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 22:51:53
|
|
|
|
trixi
|
Ma sem blond ... Kaj pa grško solato- bi kdo?
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 22:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A jst morm pridt s Kamikazo al lohk z ljubimcem?
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 22:54:03
|
|
|
|
trixi
|
sej veš kakšen odgovor sledi: z obemi
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 22:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj neki se mi to ne zdi izvedljivo?
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.4.2007 23:09:55
|
|
|
|
Urša
|
Kaj pa je bilo narobe pri 1. pikniku? To je bilo takrat, ko so nam zatežili zaradi klopi, ki smo jih odnesli brez dovoljenja, se mi zdi... Sej drgač je blo pa vse super!
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.4.2007 11:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, tincica je bila na 2. - prisla je, pa se je k napacni skupini postavila, uni ''butli'' so pa njeno kavo kar spili, pa nihce ni nic rekel Kar se kave tice - jo lahko tam kupite Kerensa, daj, ne bluzi se tukaj, ker bom brisala neumestne pripombe! lp, Ribica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.4.2007 12:15:03
|
|
|
|
aljuška
|
Ribica, eno vprašanje...Koliko hrane se prinese? recimo 1kg čevapčičev ali za vse ( se pravi tolikointoliko kg ) Nisem še bila in da mi ne bo preveč nerodno nimam pojma koliko česa naj prinesem? A samo za nas ali za vse?' kakšna je ''praksa''?? ne vem še za sigurno, če bomo uspeli priti, se trudim v tej smeri, bom še vidla kako delam in seveda kako dela moj ( no, če ne drugega prideva jaz in , upam ).. in še najvažnejše...Kje pa je ta kraj? Za ljubljano vem kje je , za to brunarico pa žal ne.. naj mi kakšna malo pomaga pri usmeritvi.. thenx
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.4.2007 12:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, aljuska, dobro da si me spomnila na zemljevid Ne ne, prineses pac za vas - npr. pol kg (nimam pojma koliko mesa na osebo, tko da sem se tole zmisnla). Tako kot je ze primoza rekel, damo tko al tko vse na kup, pa se spece kar kdo hoce, kar pa ostane pa vsak svoje domov odnese Bizovik je med BTCjem oz. Zalogom in Rudnikom (ce se peljes po Lj obvoznici). Bom prilepila se opis poti, si moram it se pogledat en dan LP, Ribica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.4.2007 12:30:11
|
|
|
|
aljuška
|
thenx za info , zdaj rabim samo še zemljevid, da se, v primeru da pridem, ne izgubim
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.4.2007 9:41:16
|
|
|
|
tinčica
|
mogoče pa celo pridemo, ampak brez KOFETA a lahka prinesem samo prazno rit..
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 24.4.2007 21:27:18
|
|
|
|
valy1
|
še eni novi se prijavljajo - pridemo vsi oči, mami in mali navihanec ( Miha, Valerija in Jaka).Za jest in za pit bomo prinesli. Ste tam že od 12 ure vsaj nekateri, ker moramo na žalost med 16 in 17 že oditi, ker ima tašča rojstni dan in ravno v petek pečejo. samo sem se pa uspela dogovorit, da bomo malo zamudili, ker sem tale piknik že lansko leto zamudila, letos ga pa ne mislim.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?