Anonimen -> RE: Tašče in snahe (18.4.2007 19:42:33)
|
Se podpišem pod anonimno 2. Jaz sem tista anonimna, ki se je toliko razpisala. A veste za kaj se nama gre za prepis stanovanja. Meni tudi ni to pomembno, ampak če si v situaciji kot sva midva, potem bi vsak pomislil na to. Moj se ne razume s sestro in se nikoli ne bo - ji je povedal da zanj ne obstaja (žalostno ampak ne bi o tem). Ker pa je ona en velik šus pričakujeva, da bo zahtevala izplačilo po smrti tasta. Moj kar popizdi, ko pomisli na to. Zato hočeva le tisti del stanovanja, ki sva ga sama uredila, za ostala dva štuka naju ne briga. Pač si bova, če bi prišlo do kakršnekoli delitve naredila svoj vhod, z drugim dvema pa naj naredijo kar hočejo. Ma saj ne vem kako naj to povem. Nisem pa nič vesela, ker nama dovolijo bit tu, veliko raje bi bila na svojem, ampak kot se tudi to že povedala ni mogoče. Mislim, da pa nobena od vas ne bi bila vesela moje situacije. Kot sem zopet že povedala bodte vesele da imate take dobre tašče - tiste ki jih hvalite. Je pa velika razlika če ti z njimi živiš ali jih vidiš na vsake toliko časa. Jaz bi raje vidla, da bi vsak dan k meni prišla na kavo, samo, da ne bi živela z mano. Pa nisem tako žleht kot tu zgleda, res ne.
|
|
|
|