|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   določen čas, nato nedoločen, bolniška-nato po...
17.4.2007 14:11:09   
Anonimen
Pozdravljene!

Bi lepo lepo prosila, če mi nekdo, ki se spozna na zadeve malo razjasni par pojmov. V letu 2006 sem bila zaposlena pri firmi za določen čas in mi je konec leta potekla pogodba, nato pa sem na novo pogodbo za nedoločen čas čakala cca dva-tri mesece in jo kasneje podpisala za nazaj, se pravi da sem zaposlena pri tej firmi za nedoločen čas z januarjem.Plačo so mi iz cca 600 eur zvišali na cca 800 eur s tem da sem prvo nakazilo nove plače dobila šele za mesec februar...
Zdaj pa me zanima. Če grem na bolniško zaradi rizične nosečnosti od katerega zneska se računa tistih 90 % -od plače in pogodbe leta 2006 ali od pogodbe z novo plačo 2007?user posted image ...ali kako se to zdaj naračuna?user posted image ....no s tem, da od kar delam tukaj mi niso dali še niti ene plačilne liste navkljub teženju da jih rabim ampak to je že druga zgodba.

< Sporočilo je popravil Louisa -- 17.4.2007 14:12:32 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: določen čas, nato nedoločen, bolniška-nat...
17.4.2007 14:18:47   
Lunca1
Štejejo plače 12 mesecev pred oddajo papirjev, ne glede na to ali so bile za določen ali nedoločen čas.

Aja plačo se pa vedno prejma za nazaj, tako da si ti najbrž dobila januarsko izplačano v februarju.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 17.4.2007 14:19:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2007 14:31:56   
sazi
če si na bolniški na stroške ZZZS-ja (in ne za prvih 30 dni na stroške delodajalca) se računa od povprečja dohodkov v preteklem letu, torej letu 2006 - žal

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2007 14:42:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Štejejo plače 12 mesecev pred oddajo papirjev, ne glede na to ali so bile za določen ali nedoločen čas.

Aja plačo se pa vedno prejma za nazaj, tako da si ti najbrž dobila januarsko izplačano v februarju.

se pravi povprečje plač al kako?
ne ne, dobila sem februarsko...se pravi izplačano v marcu.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2007 14:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

če si na bolniški na stroške ZZZS-ja (in ne za prvih 30 dni na stroške delodajalca) se računa od povprečja dohodkov v preteklem letu, torej letu 2006 - žal

user posted image  ja to pa tud ni za nikamor nouser posted image

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2007 14:44:54   
Anonimen
Kako pa je potem s porodniško? Se tudi šteje leto 2006?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 8:26:35   
Balerina
Bolniška za prvih 30 dni (delovnih brez sobot in nedel) se obračuna od povprečne plače zadnjih treh mesecev pred nastopom bolniške. Prio nekaterih podjetjih pa ti bodo obračunali od trenutno veljavne pogodbe, se pravi od tvojih 800€. Za boleznino od 31. dne naprej se obračuna plača od lete pred nastopom boleznine, v tvojem primeru od leta 2006, ki se poveča za določen količnik, vendar ne pride do večje rezlike povečanje je namenjeno le zaradi inflacije.

Porodniška se obračunava od plač oz. boleznine prejete v zadnjih 12 mesecih. Torej nekaj plač iz leta 2006, nekaj iz leta 2007 in nekaj bolnišk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2007 13:00:37   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: Louisa

Kako pa je potem s porodniško? Se tudi šteje leto 2006?

točno tako kot pravi Balerina

porodniška je povprečje tvojih zadnjih 12 plač (ali bolniških)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!