čebelica maja -> plačilo vrtca (13.10.2004 20:19:30)
|
Punce, full ste prijazne, ker ste se javile. Tudi jaz sem tako mislila, da če je partner brezposeln, potem se verjetno moj dohodek deli s 3 in pride manj na osebo, kot pa če bi špilala samohranilko, potem se pa verjetno deli z 2? Ali se upošteva še kaj drugega. Sem si šla tukaj na forumu izračunat plačilo vrtca in pride - saj pravim 40.000 sit, kar je pa kar veliko za eno samo plačo. Saj ne rečem, da nima dobre plače, ampak če je le-ta za vse tri potem pa ni več tako dobro. No, ne bom nič jamrala, ker so ljudje še na slabšem. Verjetno ne bo nič s "samohranilstvom"? Za tiste, ki pa ste preslišale novico: Da mora biti starš, ki želi prejeti bolniško za otrokovo bolezen, na istem naslovu kot je otrok sicer bolniške ne dobi!" Halo??? A to pomeni, da potem oče (če je na drugem naslovu) pa ne more skrbeti za bolnega otroka. To je pa tud čist mim. Ma, dost šimfanja. Zato letos tud nisem šla na volitve, sej je čist vseen kdo zmaga, vsi so glih isti. Poljubče vašim sončkom (moj že spi) in lahko noč!
|
|
|
|