Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ste dovzetne za predav.o vzgoji? 16.4.2007 22:42:05
|
|
|
|
Meggi
|
Meni se zdi, da so ZELO dobrodošla, zelo potrebna, če ne celo nujna. In zelo sem vesela, da mi ja danes, kljub mnogim oviram, ratal za slabe 3 urce se le tega udeležit. Pogovor je teku o vzgoji že od malega, vrstah nasilja,........ In potem pridem domov in slišim za brutalen poboj srednješolcev v Ameriki. In kam to pelje??? Potrošna, materialistična družba, pozablja na medsebojne odnose, pomembnost komunikacije med ljudmi, odkritosti,.... in potem se dogaja....... Če ima katera možnost, nevladne organ. se zelo trudijo s takimi aktivnostmi, dobi se denar za to, izkoristimo to, podelimo mnenja, izkušnje in poskušamo narediti lešpi svet. A ne pozabite tudi drobna kapljica je dovolj da napolni čašo. Če ima katera interes bo jutri še okrogla miza v Savinjskem koncu, več lahko na z.s. Lepe n mirne pomladne dni
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?