|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: HSG
21.4.2007 20:02:01   
lana38
user posted image  se ni prikazala, BT je povišana. Imam pa od četrtaka nek izcedek, ki ga opazim, ko se obrišem z WC papirjem, pa ne vedno. V četrtek je bil roza barve. Včeraj svetlo rjev, opazila sem ga malo včeraj popoldan. Potem pa se je pojavil spet šele danes popoldan v oker OZ. temno rumeni barvi. Morda gre za vgnezditveno krvavitev, ali pa samo napoveduje user posted image . Bomo videli, kaj bo iz tega.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.4.2007 20:23:05   
hokejistka
To pa je prava barvna paleta user posted image . Sem imela prejšnji mesec tudi jaz neke čudne izcedke en teden preden se je prikazala user posted image . Zjutraj je bil, potem dopoldan ne, pa spet popoldan. In tako se je ponavljalo pet dni. Sem že mislila, da ta mesec nekaj bo, zato sem šla delat test, ampak je bil seveda neg. Upam, da gre pri tebi za vgnezditveno, ali pa kakšne ostanke. Držim pesti!!!!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.4.2007 20:31:46   
stunfek
Hojla punce. Tudi jaz imam napotnico za HSG. Nisem se še odločila. če bom šla ali ne. Če bom šla me mika it v Ljubljano, ker greš lahko takoj domov. V Trbovljah menda ležiš tam do pete ure. Malo cincam zaradi več razlogov. Prvi, zato, ker poznam par punc, ki so imele ful slabe izkušnje s HSGjem, drugi, ker na bebici delava 4 mesece in se mi zdi malo zgodaj že kar it na HSG. Kaj pa vem. Res sem v dvomih. Moj me je pa sploh čukasto pogledal, ko sem mu povedala, da sem dobila napotnico. Je rekel, da sem preveč nepotrpežljiva in da ga zagotovo lahko še enkrat narediva po čisto običajno naravni poti, če sva že enga. In zdaj se nagibam k temu, da mu dam kar prav. Kakšen nasvet? Pripomba? Sama ušesa so me :)...aja, same oči so me moram rečt. user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 28
21.4.2007 20:39:52   
hokejistka
stunfek res ti je G res malo kmalu dala napotnico. Ampak jaz bi jo izkoristila.  Ne vem o kakšnih slabih izkušnjah govoriš user posted image . Jaz nimam nobene, pa sem zelo občutljive sorte. Paziti moraš edino, da greš zdrava na HSG (zato daš kri do 3 dni pred posegom) in da se po posegu teden dni ne kopaš v bazenu, morju in da nimaš SO. To pa zato, da ne pride do vnetja. Jaz mislim, da te nič ne stane če greš. V najslabšem primeru boš morala spusti en ciklus. V najboljšem primeru boš pa noseča.user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.4.2007 8:44:11   
lana38
stunfek, jaz sem ti že napisala, da nimaš kaj izgubiti. Kot izgleda, če me občutki ne varajo (treba bo seveda počakati do srede, ko bom delala test), mi bo HSG tudi tokrat pomagal do user posted image , čeprav imam zarastline. Če sem res user posted image , sem tudi zdaj zanosila takoj v prvem ciklusu po HSG. Imela sem samo eno user posted image , isto kot pred 11 leti. Torej je nekaj čarobnega s HSG.. Moški pa so tako vedno boječi in tudi moj je komentiral, da ne ve, če je to dobro, da me skoz nekaj gledajo ipd., ampak saj veš, če bi moški morali to prestajati, bi verjetno človeški rod izumrl.user posted image  Moj se že boji, ko samo pogleda bolnico.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 30
22.4.2007 8:53:05   
biba26
Lana 38 držim pesti,da bo user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.4.2007 9:18:29   
hokejistka
lana držim pesti user posted image user posted image user posted image !!!!! To je pa res čudovita novica.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.4.2007 12:42:12   
stunfek
Hvala za odgovore punce. Lana držim pesti, da ti je HSG ponovno prinesel srečo :)

Saj vem, da kompliciram s tem HSGjem user posted image  Pa ponavadi sploh nisem tak človek, da bi komplicirala! Nisem še čisto odločena, če bom šla na HSG. Bom videla, ko pride M, pa ko bo treba poklicat kaj in kako.
Sicer pa mi je predpisal svečko kanesten...ki si jo moram vstaviti dan pred posegom. A to je, da se prepreči vnetje al kako? Ta dan grem tudi v laboratorij in dam kri za sedimentacijo. Če je vrednost pod 15 grem potem naslednji dan na HSG. SIcer pa moram oprviti še neke laboratorijske teste. No, bomo videli kako in kaj. Zdaj itak čakam na svojo predrago M.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 33
22.4.2007 17:18:52   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Tudi mene čaka HSG in sicer se moram naročit takoj ko pride packa in to bi naj bilo 29. 4.Meni so rekli da poseg opravijo takoj pouser posted image še preden pride do O tako da mislim da bom v začetku maja na vrsti saj imam napotnico za samo dva meseca na HSG pa grem v MB kjer se tudi zdravim. 

user posted image  ni nujno, da boš že v prvem ciklusu na vrsti, se tud za to čaka - žal user posted image
Glede napotnice pa nič ne skrbi, ker ti velja - tud, če je samo za 2 meseca user posted image

Pa dobro opravi! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 34
22.4.2007 21:12:53   
monikap
Tosja hvala za odgovor res upam da bom čimprej na vrsti in da mi po HSG uspe zanositi potem bi bila moja sreča popolna.
Lana38 držim pestke da zagledašuser posted image user posted image .
Stunfek na tvojem mestu bi jaz šla na HSG izgubiti nimaš nič ta pregled pa tudi ni tak bau bau in morda te privede douser posted image .

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.4.2007 12:50:36   
stunfek
Ja, saj sedaj sem res pretehtala vse in sem se odločila, da grem :) Pač čakam tečko. Zanimivo je, da imam tokrat ful lep graf s ful visokimi temperaturami. Če mi nebi ginekolog rekel, da ne bo nič ta mesec, bi imela upe nekje nad oblaki. Tako sem pristala malo prej kot bi sicer. Priznam pa, da je želja še vedno tako močna, da globoko v sebi celo upam, da se je zmotil...hehehehe. A si predstavljate? user posted image

Stunfek

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.4.2007 13:24:57   
lana38
stunfek, tvoje razmišljanje je čisto normalno. Tudi jaz bi verjetno mislila, kaj pa če..., če bi bila na tvojem mestu.
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?