pediater (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

melakris -> pediater (16.4.2007 20:10:26)

Živjo!
Ali mi lahko kdo svetuje dobrega pediatra v ljubljani?
Slišala sem za Finžgar Perme Meto iz Murgle centra- ali ima koncesijo ali je to samoplačnipka ambulanta?

Hvala, vsak nasvet bo dobrodošel!

zima07 -> RE: pediater (16.4.2007 21:57:26)

Slišala sem za Finžgar Perme Meto iz Murgle centra- ali ima koncesijo ali je to samoplačnipka ambulanta

Kakor jaz vem, ima koncesijo...ne vem pa, ce sprejema nove "bolnike"...

Mi hodimo k Dr. Mikcevi-tudi privat s koncesijo (zelo dobra![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image])...sicer sem pa slisala, da je ena dobra v ZD Bezigrad, hvalijo pa tudi dve zdravnici v ZD Vic...bodo punce, ki hodijo tja, kaj vec mnapisale...sicer je pa na forumu ze kar nekaj debat o tem..ko sem jaz iskala pediatra, sem si zelo pomagala z napisanim...

Veliko srece pri izbiri...

tinaaja -> RE: pediater (16.4.2007 22:04:35)

ZD Vic ima ttrenutno krizo, ker sta dve pediatrinji na dolgorocni bolniski in ostale delajo se njune, tko da ne vem,ce sprejemajo nove. Dobre na Vicu: Porenta, Selan, hocevar. Murgle center - Cimpreman,...

Žabika -> RE: pediater (17.4.2007 8:49:41)

Mi smo ravno včeraj spoznali našo pediatrinjo dr. Jelenc Ksenijo (ZD Bežigrad), nad katero sem navdušena. Malo neugodno je samo to, da je gospa tudi direktorica ZD Bežigrad in ima uradno ambulanto samo trikrat tedensko, ostale dni pa je prisotna v ZD.

Dobro izberi!

Stran: [1]