|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ratalo!?!
16.4.2007 22:24:15   
jadrnica
bravo , nosečka, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.4.2007 22:37:00   
Ayo
Punce moje zlate!!!

Midva sva naredila 2 test - pozitivno!!!!!!!!!!!!!!! Skoraj sva hotela po tretjega user posted image  nisva in nisva verjela!!!! user posted image
Hvala vam iskreno za cestitke!! user posted image

Ne vem koliko od vas me pozna, zadnje case sem bila bolj clanica na strani "tezave z zanositvijo", namrec imela sem PCO, M na 40-60 dni, v bistvu bi morala zacet z zdravljenjem ravno ta ciklus, pa sva zaradi osebnih razlogov prestavila...in evo - prisel je user posted image  po naravni poti po 14 mesecih! In res je tako kot pravijo, ko najmanj pricakujes, ta mesec so me zacela boleti prsa nenavadno kmalu glede na moje dolge cikle, rekla sem si to mi nagajo hormoni, ampak ne, prisel ja user posted image !!!

Ostajam se naprej z vami!!
Hvala se enkrat in en mocan objem vsem vam, uspelo vam bo!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.4.2007 22:44:39   
tinkamiška
hehe Ayo, a se seliš med decemberke?user posted image   Čestitke iz srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa vse lepo še naprejuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.4.2007 8:47:41   
neli77
Ayo, čestitke, uživaj  in uživaj!!!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.4.2007 8:50:06   
sayuri
Jeeee Ayo user posted image user posted image user posted image  Čestitke in lepo user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.4.2007 14:37:22   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.4.2007 23:52:00   
pot
Čestitke Ayo!!! user posted image user posted image user posted image

Kako lepo, da so bili osebni razlogi krivi za osebno srečo. Včasih je res treba stvari pogledat z lepše plati, ker je vsaka stvar za nekaj dobra, pa čeprav ne vidimo tega takoj. Mogoče sta najprej obupavala, ker sta mogla prestaviti zdravljenje, zdaj sta pa lahko srečna, ker sta ga.

Čestitke in lepo nosečnost, s prekrasnimi spomnimi in prekrasnim srčkom, ki je izbral ravno vaju za svoja starša.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.4.2007 8:40:35   
nov03
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Srečno do konca!!!!!!!!!!!!

lp,
Uršula

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.4.2007 9:33:23   
ur+sa
čestitkeuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.4.2007 11:53:28   
Ayo
pot, kako si to lepo napisala! user posted image  Hvala iskreno!
Jaz se danes ne verjamem, da se je to zgodilo...in v vsej tej zmedenosti sem zadnjic, ko sem ti cestitala na tvoj post, spregledala, da si ti ze med Oktoberkami (in ne med Decemberkami), oprosti.
Skratka se enkrat tebi in tvojemu user posted image  zelim, da lepo prezivita (se) teh 6m, tvojemu user posted image  pa da lepo in zdravo raste!
LP, oglasi se se kaj!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.4.2007 17:01:15   
luna68
user posted image    Clouds come flouting into my life,no longer to carry rain or usher storm,but to add color to my sunset sky..

Cestitke ,Ayo

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.4.2007 12:30:48   
pot
Ayo, ne se sekirat, prvi dnevi po testu, so tako ali tako bolj zmedeni. user posted image Sicer pa jaz še danes težko verjamem, da je vse res in poznam tvoje  trenutne občutke. Nič hudega za pomoto.

Tudi ti lepo uživaj v nosečnosti in res čim manj slabosti ti želim, pa veliko pij, da jih preprečiš. user posted image

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.