|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KILOGRAMI
24.4.2007 19:35:37   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja82

Pri prvi nosečnosti sem  začela pri 52 kg in se do 20 tedna zredila za 7,5 kg.user posted image
Do konca nosečnosti pa za dobrih 20 kg

še je enih par takšnih talentov user posted image
imela sem v 20tednu + 4.5kg, konec nosečnosti pa + nekaj čez 20kg user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kilogrami
24.4.2007 21:13:15   
nora
Sem v 19 tednu in imam +3kg. do pred 3 tedni sem imela +1,5 potem kar naenkrat v enem tedni še  + 1,5kg. Upam da se ne bo tako nadaljevalouser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.4.2007 22:07:14   
mulcek
Zakaj se tolk obremenjujete s temi kilogrami? Z dojenjem bo slo vse dol (izkusnja  s prvim user posted image .) Konec koncev pa jih nosite ve same in ne vasi dragi, al pa ginekologi-nje. Pri vsem pa je najbolj pomembno, da ste ve zdrave in da se vas malcek dobro razvija. user posted image lp.

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.4.2007 9:26:52   
emaa
Andreja je na posebni  predpisani dieti in se zato ni zredila, pa pri dvojčkih ti kar ne paše jesti, ker ti stalno kdo na želodec pritiska.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.4.2007 9:47:47   
katja84
jst sm v 30t pa sm se zredila za 13 kg, pa me moja gin. cist nc ni nadrla, rekla mi je celo da tak ko grejo gor grejo kilogramčki dol.

lpuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.4.2007 14:50:19   
Mokka1
Nosečka sem 21t 3d in sem se zredila za 6 kg :) Takšno stanje je bilo prejšnji ponedeljek - upam, da se do sedaj ni kaj veliko spremenilo.user posted image

3.9. in naš sinček bo tu

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.4.2007 15:41:36   
* Tofsi *
Prva nosečnost +18, druga nosečnost +25

Živi in pusti živeti!

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.4.2007 23:09:49   
kamy
Punce brez panike! Je skrb odveč verjemite! Sem se sekirala ko user posted image  sedaj pa vidim rezultate! Ob  zanositvi sem imela 54,5kg ko sem šla rodit pa 74! Skoraj me je kap pa še 3T prekmalu sem rodila,le koliko bi jih imela če bi šla user posted image  do konca? 100 al kaj? Pa kaj potem! Ko sem rodila so kg začeli kar sami padati! Sedaj pa sem 3M po porodu imam le 3kg še viška! Pravijo če dojiš gredo kar same dol, pa še res je! Ta teden opažam, da mi je trebuh kar sam od sebe splahnel ne vem kam!!!user posted image  

LP,k

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.4.2007 21:04:48   
polo75
No, jaz zaključujem 37.teden in sem se zredila za 12kg. 

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.4.2007 21:24:02   
Jančika_
Jaz bi samo dodala eno malo opozorilo, in sicer da ne gre vsaki dol z dojenjem in samo od sebe. Jaz sem v to trdno verjela in lahko rečem samo HAHAuser posted image . In to že drugič - dokler sem dojila, ni šlo dol NIČ (razen kar je šlo dol prvi mesec po porodu; zdaj še dojim in teža stoji). Ob koncu dojenja je prvič začelo počasi iti dol in upam, da bo tokrat tudi.

Obakrat se nisem pretirano zredila (prvič 12 in drugič 11kg), pa sem prvič eno leto po porodu še imela 6 kil viška in zdaj drugič 10 mesecev po porodu še 4 kile. In to pri tem, da pretečem okoli 25km na teden (teči sem začela 6 tednov po porodu), cele dneve divjam z otrokoma in pazim, kaj jem. Oz. ne pazim več vedno, ker je čisto vseeno, če se nažiram kot pujs ali pa stradam - vedno je le plus minus pol kileuser posted image .

Skratka v naslednji nosečnosti se bom potrudila zrediti manj, ker imam poln kufer te borbe s kilami. Kakšen bo uspeh, to je pa že druga zgodba...user posted image

(odgovor članu polo75)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.4.2007 21:26:09   
kovanec
drage moje
jaz sem v točno 19.tednu in do zdaj sem se zredila 8kg. moja G pa mi do zdaj ni rekla pravnič nič.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.4.2007 7:23:52   
Mesečnica
Prejšnji teden, ko sem bila v 37. tednu, sem imela na pregledu plusa cca. 8 kg user posted image , od 35. do 37. tedna sem celo zgubila 0,3 kg user posted image   (pa skupno nič manj ne jem, samo večkrat na dan v manjših količinah, ker mi mali pristiska na želodec).

V četrtek bom videla, koliko sem pridobila/zgubila v tem tednu.

Doma se pa ne tehtam, se mi zdi brez veze, ker bom potem res postala obsedena s to težo user posted image .

Res sem pa vmes imela en skok v teži, ki me je malo prestrašil: od 23. do 27. tedna sem pridobila 3,2 kg, pa nisem nič več jedla. Sem potem razmišljala, da je bila verjetno glavni krivec voda, ker so se mi ravno takrat ponoči povečano pojavile težave z mravljinci (čeprav na prvi pogled nisem bila nič otekla).

< Sporočilo je popravil Mesečnica -- 30.4.2007 7:25:47 >

(odgovor članu kovanec)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.4.2007 14:07:56   
prymorka
no jaz sem pred user posted image imela nekje 56kg, zdaj 15t 3d imam 59,5kg torej +3,5kg
pa ni neki opazno je pa trebuh že kr velik,... v primerjavi z znankami v istem obdobju...
mislim da ni nič takega vse je odvisno kje se ti kile nabijajo. meni so šla v trebuh in prsa..
trebuha prej nisem nikoli imela, prsa sem imela št.3 zdaj imam št.4.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?