|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   načrtovanje otroka
16.4.2007 15:05:50   
pepa6
S partnerjem načrtujeva otroka in ker sva sedaj čakala 3 mesece (da se je meni uredil menstrualni cikel odkar sem prenehala s Kt in jemala Tifol),me zanima kolikokrat in kdaj ste imele nezaščitene spolne odnose, na koliko dni ste imele spolne odnose, kolikokrat ste imele sp.odnose v času ovulacije,......... Vem, da me veliko stvari zanima, in se mi ne da brskat po celotnem forumu, zato raje odprem novo temo. Pa če ima katera kakšen nasvet, mi bo zelo pomagalo. Pa še nekaj me zanima. Koliko izmed Vas verjame v tisto razpredelnico kjer naj bi ženska rodila bodisi fantka ali punčko na podlagi starosti in meseca zanositve?

Hvala Vam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: načrtovanje otroka
16.4.2007 15:11:34   
Anonimen
Mene pa zanima kakšna razpredelnica, pol smo mi delal vse ob čudnem času, ker imamo tri fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok se ne načrtuje, vsaj jas nisem. Nevemuser posted image user posted image

(odgovor članu pepa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 15:31:23   
pepa6
Ta razpredelnica o spolu otroka je na spodaj navedeni spletni strani. Me prav zanima, če je sploh kaj resnice v tem.

http://www.mama.si/?menu=A200

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 16:04:38   
muki1
Pepa, po mojih izkušnjah ti lahko povem samo to, čimmanj načrtuj in čimveč seksaj user posted image .
Ne, res je tako. Če imaš zelo močno željo si lahko čisto napsihiran, pa se kot nalašč ,,ne prime,,. To ti lahko potrdi marsikatera ženska. Midva sva pri drugi prav računala, kdaj imam ovulacijo in vsak mesec takoj po prvem dnevu izostanka m. kupovala teste...ko se po treh ,,aktivnih,, mesecih ni prijelo, sva se pač malo skulirala in si mislila, da pa tokrat res ne bo šlo tako kot pri prvi ( takoj prvi mesec), tako da nisva več tako goreče izračunavala ovulacije in malo opustila seks v reprodukcijske namene user posted image . In voila user posted image , naslednji mesec mi je po izostanku m. Clearblue pokazal user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 16:22:18   
Anonimen
Škoda, da prej nisem vedla za tole tabelo, a veš, da mi tole izračuna same fanteuser posted image user posted image
Boljš, da moj ne vidi te tabele, ker bi zdajle še dva meseca imela čas, da naredma punčkouser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 16:25:05   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: pepa6

Ta razpredelnica o spolu otroka je na spodaj navedeni spletni strani. Me prav zanima, če je sploh kaj resnice v tem.

http://www.mama.si/?menu=A200

Pri enih je resnica, pri enih pa ni.user posted image  Mi imamo punco, čeprav naj bi bila fant, po razpredelnici.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2007 17:27:19   
pepa6
Moj bi rad imel punčko in v to razpredelnico ne verjame. Je pa res, da sem že kar nekaj oseb srečala, ki so rodile res tisti spol, ki so ga odčitale na tej razpredelnici.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2007 18:22:02   
BaByGiRl
Tale razpredelnica je za zabavo,...čeprav je men uganila obaX. To je tako kot horoskopi.
Glede tvojih vprašanj...
 kolikokrat in kdaj ste imele nezaščitene spolne odnose, na koliko dni ste imele spolne odnose, kolikokrat ste imele sp.odnose v času ovulacije,.........
Spolne odnose sem imela na 48 ur,..se pravi vsak drug dan..pa vedno nezaščiteno, če ne ni učinka...ovulacija tukaj ni tako pomembna, ker plavalci v tebi preživijo 48 ur in na 48 ur naj bi jih imela najboljkvalitetne...To so bili napotki dr. Reša..Prvič je uspelo. Drugič, pa je kar ratalo brez tega.
Je pa ponavadi res, da če si noro želiš otročka, ga ponavadi ni in ni. Ko pa začneš sexat zato ker je lepo , ne zato da bi zanosil,..pol pa je.
Držim pestiuser posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2007 18:50:30   
pepa6
Midva ne bova mislila, da morava takoj naredit otroka. Bolj bova mislila na to, da bova oba uživala, kdaj pa bom zanosila pa bom. Nimava v glavi tega, tak ta mesec pa moram jaz zanosit, ne sploh ne.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2007 19:53:01   
Srčekgirll
Tista razpredelnica je vsaj do sedaj resnična, vsaj kolikor sem jst vprašala kolegice, ki so bile noseče, če bo res tisti spol kot piše na tabeli in so potrdile. Lahko pa da pri vseh ne drži. Ko bom jst 1x user posted image , bom videla če je to res.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2007 8:33:24   
nov03
Hej hoj,
jaz sm pri vas nova....pa zato najprej en lep pozdrav.
Kar se razpredelnic tiče in ostalih "vraž" pri meni ni držalo nič!!! Po razpredelnici bi mogu bit fantek pa je punčka, slabo mi ni bilo NIČ - ampak dobesedno, niti za sekundo, nosila sem nizko, spim z glavo na sever ipd. user posted image . Za namenček pa so mi tut 2x na UZ rekli, da bo fantek, šele mesec dni pred porodom je moja G rekla, da njej se pa zdej pupa vidi. In je tut bla...user posted image .....Tak da jaz ne verjamem nobeni reči več, niti za 2-ič en bom nobenga nič vprašala...Je pa res več kot zabavno se ukvarjat z mislijo al bo fantek al bo punčka.
Mimogrede, mi zdej načrtujemo 2-ega otročka ma moramo še malo počakat da lahko gremo v nove boje - je še prezgodaj po porodu...tja proti koncu poletja se pridružim na listi ne čakamo na M

lp zaenkrat
Uršula

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2007 8:45:37   
puri
Glede tabele,......jaz imam 3 fantke in tabela mi tudi kaže 3 fantkeuser posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2007 8:54:52   
sayuri
No, men tud tabela prav kaže user posted image .

Glede načrtovanja in seksanja...bodita čimbolj spreščena. Če je z vama vse ok, bo hitro ratalo - v pol leta zihr.
No, pri nama ni bilo te sreče. V prvo smo se trudili 2 leti, da smo zagledali user posted image , sedaj se pa trudimo 2 leti in pol za drugega user posted image . V maju grem na umetno user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2007 9:28:31   
ur+sa
uživaj, pa bo...ne obremenjuj se...aja glede te tabele, pri 3 osebah k jih poznam ni držalo, tko da nevem kolk je to kej res...

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?