|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jogi za otroško posteljico
16.4.2007 14:10:58   
Mesečnica
Z možem sva naročila otroško posteljico, zdaj pa potrebujeva še jogi. Katerega nama svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jogi za otroško posteljico
16.4.2007 14:15:22   
Lunc_a
http://ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=jogi&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 18:25:34   
BaByGiRl
Najbolj navadnega kar gre. user posted image Hvalijo tudi dormeo...
Pri prvi sem komplicirala s tem in kupila nek jogi k je imal noter nekaj kokosovega in morsko travo,...user posted image ...za vsako ko sem vzela mojo user posted image  ven je smrdela ko user posted image . Tudi po 3 letih. Groooznooo.
Tokrat pa sem kupila navaden jogi in najprej preverila , če ima slučajno vonj user posted image
Nima  user posted image

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 21:10:57   
polo75
Jaz sem za svojo bebico kupila kar ta jogi, ki ga imajo trenutno v akciji v Baby centru (39,99 €). Sprobala je še nisem, samo na prvi pogled in otip se mi zdi čist vredu. Je pa dimenzije 70×140.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157317

PDP: 20.05.2007

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 23:24:02   
petrazg
Mi smo pa kupili jogi antialergic... v Baby centru... mi je nekaj mamic tako svetovale. Preizkusili pa ga še nismo... čakamo na našega fanta...

lp

(odgovor članu polo75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 11:55:03   
Mateja82
Mi smo nabavili  čist  navadnega v BC je bila ena akcija takrat, in po enem letu je še čisto vredu, smo zadovoljni. V drugo bomo vrjetno tud nekaj takšnega nabavli.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2007 17:22:54   
zungi
mi smo našmu fantku kupili dormeo - smo z njim zelo zadovoljni.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 8:27:30   
janja
Mi smo kupili pa ortopedski jogi in je po 2 letih ostal kot nov, tako da ga bomo uporabili še za drugega otroka.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2007 9:19:00   
bluerosa
Midva spima na dormeu in je super. Tako da bo tudi prihajajoči otroček spal na njem - pa tud drag ni tako zelo.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.