|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LULČEK NI VEČ O.K.
16.4.2007 11:46:14   
NIN@
Jz nevem a je to mogoče, mismo skoz trenirali pri našem tamalem s to kožico na luliju. Se pravi tam od enega 8 mesece dalje pa vse do letos. Ker pa pol ni več pustil in se je zmeri grozno druuser posted image , sem pa nehala ker pravijo da nesmeš prevč težit otroku s tem. No in kaj se je zdej naredilo, prej mu je šla kožoja toliko dol, da smo glavico oziroma tako konico videli , zdej pa negre niti mal!!!!!!!! Lula pa uredu no tud velik šus ima in nič ne jamra. Kaj nej naredim, a je možno da se mu je zdej pripaslo oz. zarastlo.....kaj naj naredim?????? Kake trenige pa ve izvajate. Men se že zdi vse skup mal neumno in nevem če to sploh pomaga. SAm mi je pa grozno, ker vem kako je , ko je potrbna operacija ( sem videla pri kolegici sin je star 3)

Kake so vaše iskušnje , mamice sinkovuser posted image

lp
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LULČEK NI VEČ O.K.
16.4.2007 11:48:24   
Mina1
Probaj to narediti med tuširanjem oz. v vodi, gre lažje.

Drugače se bo treba pokazati k pediatru. Škoda bi bilo, če ste to lepo prakticirali, da se mu recimo zaraste, ker potem je kasneje to potrebno urediti operativno.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 11:50:45   
Petraa
Jaz svojemu sploh nisem dajala dol.Star pa je že 2 leti in je vse ok.Oz. lažem,samo enkrat smo dali dol in to je bilo to.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 11:52:27   
Mina1
Jaz to delam še vedno pri obeh, oz, 5 letnik to sam naredi med tuširanjem (s tem se lulček tudi fajn očisti), 2 letniku pa to naredim po tuširanju, ko ga obrišem in dam gor pleničko.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 11:54:19   
KIKI****
Jaz sem to prepustila mojmu možuuser posted image
ker pač to on bolje obvlada. In ko sem hodila popoldan v službo sta se to onadva učila med kopanjem, zdaj pa to dela kr sam, ko se gre kopat, da si ga umijeuser posted image . Pa je bil februarja star 3 leta in pol, prej sem pa to počela jaz.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 12:12:36   
Anonimen
Vedno med kopanjem. Po kopanju pa mu kaneš malo olja gor. Je pa šit, če se zaraste. Tako pravijo. Našemu tamalemu se je kožica popolnoma odpustilauser posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2007 12:37:05   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: NIN@

ni več pustil in se je zmeri grozno dru

Isti moj  user posted image
Jaz sem sedaj to prepustila očetu. Konec koncev je to moška zadeva  user posted image

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2007 12:52:02   
NIN@
Zanima me če katera ve da za lulčke obstaja neko mazilo ki naredi kožo dost bolj prožnouser posted image

In da mazanje celo pomaga?

lp
nin@

Kakšno olje se lahko kapne na lulčeka po kopanju, me skrbi da ga nebi peklouser posted image

lp
nin@

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2007 13:20:48   
tulip
Jaz bi dala samo Bepanthen.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2007 14:29:54   
srki
Tega nikoli nismo prakticirali-vlekli kožo dol, po nasvetu zdravnika. user posted image

Kožica je tako zraščena, da nam operacija ne uide. S tem zaraščenjem zaenkrat nima problemov, lula normalno, vnetij nima.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2007 15:26:33   
piščanc
mi smo imeli grozne probleme-  predvsem, ker je en pediater govoril eno, drug drugo. ena pediatrinja je potegnila dol, potem se je kmalu zaraslo. v glavnem po začetnemu kar OK začetku, je bila samo toliko velika luknjica, da je lahko lulal. potem se je pa spodaj začela nabirati skuta, ki je počasi (v pol leta in z rahlimi vnetji) od spodaj spodrinila kožico in sedaj je vse OK.

sedaj mislim, da z vlečenjem nepripravljenega lulčka delamo še večjo škodo. počakaj, da bo pravi čas in potem se bo odlepilo samo od sebe. rezanje bo potrebno samo, če je kožica pretesna.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2007 19:37:26   
zungi
naš 11 mesečnik ima tudi zaraščeno kožico in imamo že datum za operacijo. Je pa res, da bo operiran v bistvu zaradi jajčka, vendar je urolog rekel, da bodo takrat tudi kožico poštimal in da naj sedaj kar pustimo pri miru. Nima pa nobenih težav z lulanjem.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.4.2007 20:09:03   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Tega nikoli nismo prakticirali-vlekli kožo dol, po nasvetu zdravnika. user posted image

Kožica je tako zraščena, da nam operacija ne uide. S tem zaraščenjem zaenkrat nima problemov, lula normalno, vnetij nima.

Pri nas je enako.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2007 20:07:10   
sharpy
Jaz sem mu pa malo vlekla kožico po vsakem kopanju, ko je bil še mali,...pa ni šlo.
Zdaj pa me sploh blizu ne pusti in se dere in me odriva, ko ga samo taknem. Tako, da pač tega ne počnem več. Bom vprašala P, kaj naj, ko imamo posvetovalnico.
Lula pa lepo normalno.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?