NEVARNOST (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bela -> NEVARNOST (13.10.2004 10:30:25)

A se je kateri ze zgodilo da je ponoči med dojenjem ali podiranjem kupčka zaspala in se je otročiček zvrnil s postelje na tla?In je bilo kaj hudo narobe?

BARBARA R. -> NEVARNOST (13.10.2004 10:32:23)

:( PROSIM? :(

:muca:

Nataša R. -> NEVARNOST (13.10.2004 10:35:50)

Ne to se mi pa ni nikoli zgodilo. Tudi če sem malo:muca: Sem ga trdno držala. in sem bila na sredi postelje.:zmeden2:

Dadi -> NEVARNOST (13.10.2004 10:38:03)

Vem za primere ko je detece padlo na tla iz previjalne mize, pa ni bilo nic narobe. Otrocka je treba opazovati (kaksne potpludbe ce jih slucajno ima, ali pa pretres mozganov(ce bruha)-ga je treba peljat k zdravniku.

Lenny -> NEVARNOST (13.10.2004 10:39:15)

Zaspala sem večkrat, ko je bil pikec še čisto majhen. Ampak sem bila vedno bolj na sredini postelje, tako da ni bilo nevarnosti.

kimi -> NEVARNOST (13.10.2004 11:20:35)

Meni so to tudi ni zgodilo. Joj pa upam, da se nikoli ne bo

Abby -> NEVARNOST (13.10.2004 11:28:04)

Meni je dvakrat padla dol s postelje, ampak je k sreči obakrat bil na tleh kup oblačil (dobro, da nisem zelo skrbna gospodinja), pa tudi punči je bila obakrat že velika, tako da ni bilo hudega.
Sicer pa že dolgo spi v moji postelji, ampak vedno v sredini med mamo in atom. Če je pa ata v službi, pa na njegovo stran založim blazine, da ne bi padla dol.

frutka_ -> NEVARNOST (13.10.2004 11:54:00)

Sicer se mi to še ni zgodilo...ampak nikoli ne veš?! :zmeden:
Če pa se je tebi to pripetilo nasl. raje dajaj bebico spat na sredino, med tebe in atija. Tako je skoraj neverjetno, da bi preplezala koga. Edino, če že plazi...Potem jo raje polagaj v posteljico.:angel:

Če meniš, da je drugačna po padcu, ali bruha in joka, je nemirna...potem pa raje pojdi takoj k dr. da prečekira stanje!

Najbrž si se ti bolj prestrašila kot malecki. Ne skrbi, ker bo gotovo vse v redu!:love:

Anonimen -> NEVARNOST (13.10.2004 13:53:34)

Nekajkrat sem zraven zaspala za kakšne pol urce. Ampak se vedno prej tko naštimam, da je mali na varnem. Verjamem pa, da se to lahko zgodi. :zmeden2:

Erdbeere -> NEVARNOST (13.10.2004 13:57:43)

men je pa mala padla s previjalne :(( pa hvala bogu ni bilo prav nič narobe....še vedno mi ni jasno kako ji je to uspelo, ker je bilo videt kot da se je pokonci postavila in na nos pikerala stara je bila pa komaj 6 mesecev od takrat sem jo vedno previjala na postelji

Mojca20 -> NEVARNOST (14.10.2004 9:17:18)

Se mi še ni zgodilo, vedno ga dojim na levi strani postelje, ki je čisto ob steni, tako da je na varnem. Sem pa enkrat zaspala na kavču z njim v naročju, vendar je bil k sreči mož buden, da mi ga je vzel in položil v posteljico. Sedaj je leva stran njegova, desna moja, kavč je pa možev (he,he).

Verjamem, da se to lahko zgodi, posebej če smo neprespane.

Vlasta1 -> NEVARNOST (18.10.2004 8:00:06)

Tudi nam je naš fant parkrat padel iz postelje, ko je njegov dragi očka zaspal poleg njega prej kot on. Na srečo ni bilo nič narobe.

Sicer pa mislim, da če otrok spi oziroma je na tem da bi zaspal, postaja vedno bolj mehak, kar posledično zmanjšuje možnosti poškodb. Jaz se v takem primerum spomnim na "pijančke", ki se prevračajo na vse konce a se ne poškodujejo. Slaba primerjava pa vendar. Upam, da je bilo z vašim malčkom vse ok.

Ko sem ga dojila sem ga imela običajno bolj na sredi postelje na eni ali drugi strani, pa se mi na srečo ni zgodilo, da bi padel iz nje.

lep dan s čim manj padci želi Vlasta :morje:

Stran: [1]