crci06
|
v kremah ne sme biti kemije? meni je bilo pa razloženo, da kremice za dojenčke morajo biti anorganske in ne organske, ker se alergije lahko pojavijo ravno na te sestavine. V Eucerinu, ki je meni OK, je nikelj, kar je MENDA OK. Sicer pa ne vem, zakaj punce, ki to študirajo, direkt ne napišejo, saj vem, da so tu gor In od tu, da so v kremah anorganske sestavine, ki se ne mešajo tolk zlo dobro, je baje tudi delček razloga, da so kremice belkaste... čeprav mene prav nič ne moti, zato, da vidim, kje sem ga že namazala. Vsi se zelo strinjamo, da morajo biti otročki vedno oblečeni in tako zaščiteni, jaz pa zraven še menim, da če mi kdaj sonček poboža nogice mojega dojenčka naj to naredi zdaj in ne pri 35°C. Ker mi bomo nosili (jih že) tudi kr. hlače in bodije, seveda v senci, vedno pa se lahko naredi, da je pri premikanju, pestovanju ipd. kakšno sekundo otrok na soncu. (npr. včeraj je v piranu bil v kr.hlačah + kr. bodiju, namazan, pa vseeno vedno v senci. pa se mi začne ful jokat, pa sem ga 2 min popestvala. čez njega se dala še pleničko, vendar je verjetno kje kaj ven pokukalo. Pa slikala sem se tudi z dojenčkom v naročju...) Ne želim si, da je pri 35°C prvič brez nogavičk, ker mi ga bo scvrlo No, tako je moje LAIČNO mnenje...
|