Smrdi ušesek (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


suzi -> Smrdi ušesek (15.4.2007 21:38:18)

Mojemu 90 mesečniku že kar nekaj časa ful smrdi iz levega ušeska, tako kot da bi bila postana skisana voda v ušesku. Sva bila že parkrat pri pediatrinji pa pravi da je vse OK. Ker se nisem dala odpodit mi je dala napotnico za ORL (že drugič) - ko sva šla prvič mi je rekla na ORL da mu maslo tako smrdi, jutri greva še enkrat. Ampak meni se čudno zdi da bi mu samo maslo iz enega ušeska tako smrdelo, smrdi pa ful, ga zavoham če ga normalno držim v naročju in ima nasprotni ušesek obrnjen k meni. A je imela kakšna od vas kaj podobnega. Po mojem občutku bi lahko bile gljivice, ampak ko to omenim, mi reče pediater da ni nič videt. Da bi mu pa kak test naredili, to pa ne.




maca24 -> RE: Smrdi ušesek (15.4.2007 21:42:32)

Jaz bi šla še k drugemu pediatru po mnenje. Po moje to ni normalno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Blejka26 -> RE: Smrdi ušesek (15.4.2007 21:53:19)

mogoče ti bodo jutri kaj več lahko povedali.Drugače pa res vprašaj za mnenje še kakšno drugo pediatrinjo ali pa ga pelji k svojemu osebnemu zdravniku.




frufru -> RE: Smrdi ušesek (15.4.2007 21:54:46)

Našmu dostikrat rata tako bruhnit, da mu gre tudi v ušesek in mu pol smrdi kot umazan popek, al pa sesirjen mlek. Jaz muz vatko, namočeno v fiziološko spucam, kolikor pač gre oziroma mali pusti.




crci06 -> RE: Smrdi ušesek (16.4.2007 6:55:10)

za tkole doma spucat imajo eni aspiratorji za nos tudi nastavek za ušesa, mogoče lahko to kaj pomaga, al pa če si kupiš prav "neko stvar" v lekarni za "globinsko čiščenje ušes[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]", al pa to nafehtaš zdravnico. Sej včasih so oni čistili ušesno maslo, to kar sami ne moremo, ker je pregloboko




madela -> RE: Smrdi ušesek (16.4.2007 11:11:42)

Vem kakšen vonj je to...obupen,res grozno smrdi. Ko je imel naš tamali tak vonj je bilo vnetje in sva dobila antibiotik,oziroma tak antibiotičen trakec v uho in  gor še pol vatko prilimano. Tako sva preživela cel teden in je bilo pol v redu.
Ja,upam da se pozdravite,ker mislim,da mu ne smrdi samo maslo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ,mal čudno,a ne?
Lp




suzi -> RE: Smrdi ušesek (21.4.2007 10:15:48)

Sva šla na ORL, so mu nalili olje v ušesek in spucali s tušem, je ven prilezel za en moj noht velik črn, smrdeč čepek nečesa, ki menda ni navadno ušesno maslo. Ker sva ne dolgo nazaj imela že gnojno bakterijsko vnetje ušes in antibiotike, mi je na ORL rekla, da naj vsakokrat ko bo spet smrdelo pridem čistit ker se mu očitno nekaj nabira kjer se razmnožujejo bakterije zaradi česar tudi pride do vnetja. Zakaj do tega pride in kaj je to ter kako naj se temu izognemo pa mi niso znali povedat. Se mi zdi da mora biti vsaka mama malo pediater in specialist za svojega otroka. Bolj ko sem spraševala od kje in zakaj manj so mi vedli povedat. No zaenkrat ne smrdi več, do naslednjič.




Stran: [1]