PROSIM POMAGAJTE... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


sa -> PROSIM POMAGAJTE... (13.10.2004 9:08:53)

Imam sinka starega 2m,ga polno dojim.Na dojki je priklopljen skoraj cel dan,vendar me to ni toliko motilo ker je zvecer spal prvo rundo 6h,pa dojenje pa spanje 4h,no zdaj pa ze dve noci se zbuja vsako 1.5h in je lacen...zanima me ali je katera imela podobne tezave in ali se je potem postimalo,ali katera ve v cem je stos...Naj povem da mleka imam ogromno in da kar tece.Prosim za nasvete oz.ce se je kateri podobno dogajalo naj mi napise...ze v naprej HVALA!





Anonimen -> PROSIM POMAGAJTE... (13.10.2004 9:37:16)

Lea je sedaj stara skoraj eno leto in se še vedno dojiva.
Prve štiri mesece je ravno tako spala nekje od 20h pa tja do dveh ponoči, potem pa spet do 8h zjutraj.
Potem se je pa začela zbujat približno na uro in pol in to počne še danes. Na dobro noč se zbuja sicer tudi na 3 ure, včasih pa tudi na 15 minut.
Jaz sem tudi imela mleka vrh glave, pa se je vseeno zbujala.
No, zdaj že sama je in poskrbim, da ima kar obilno večerjo, pa se ponoči vseeno zbuja!

Upam, da te nisem spravila v slabo voljo. Žal nimam nobenega pametnega nasveta zate, ker se mi ne sanja zakaj se zbuja.
Upam, da bo pri vama ne bo trajalo tako dolgo!




sa -> PROSIM POMAGAJTE... (13.10.2004 9:57:06)

HVALA za tolazbo mene je ze malo skrbelo da ni mogoce kaj z mlekom,da ni kvalitetno ali kaj takega...upam da se bo kmalu to uredilo in vama zelim cimvec spanja in cimmanj podocnjakov ;););)




Anonimen -> PROSIM POMAGAJTE... (13.10.2004 10:01:59)

Hvala enako. Kar brez skrbi, saj so pregledi pri pediatru zadosti pogosti, da se ti ne more zgodit, da ne bi pridobival na teži.

Poglej s svetle strani: Vsakič, ko se Lea zbudi jo pobožam in ji dam poljubčka na lička! Tako zmeraj nazaj zaspim dobre volje. Pa še večkrat jo vidim (mogoče slab izgovor ampak meni pomaga!)

Lp,

Alja




Anja167 -> PROSIM POMAGAJTE... (13.10.2004 20:07:49)

Ja, mi smo zdaj stari skoraj 3 mesece in je bilo pri nas podobno. Po porodu sva se najprej "prisilno" dojila na 3 ure, ker bi tamavček sicer kar spal. Potem je usvojil ta ritem in se je sam zbujal na 3 ure. Potem je pa začel vleči prvo rundo včasih tudi do 5,5 ur. In ko sem že mislila, da zna dalj časa spati, se je pri starosti malo več kot 2 meseca začel zbujati pogosteje, tudi na 2 uri, uro in pol. No, zdaj sva pa že 2x spet v prvi rundi spala 5 ur, potem pa 2,5 in nato 1,5 uro. Najbrž pa moramo kar pričakovati, da se bo to še spreminjalo ... (ker vedno, ko kaj napišem ali komu povem, kako je pri našem, še isti dan ni več tako ... :( :)




Stran: [1]