prehlad (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

binica -> prehlad (13.10.2004 9:04:57)

Jutro vsem :nosecka:!
Danes sem se zbudila z groznim glavobolom, iz nosa teće kot iz škafa in počutim se kot cunja. Izgleda, da sem stknila prehlad :((:((:((:((:((

Zanima me kako se je katera od vas zdravila, glede na to, da se ne sme jemati nič zdravil?? Samo čajček in počivanje?

Hvala!!

Binica 11t

dana -> prehlad (13.10.2004 9:11:42)

Jaz sem pila samo veliko čaja, pa za grlo kakšen Halls polizala, za nos pa fiziološko ker se kapljic naj ne bi uporabljalo, čeprav nekatere jih kar. Pa če maš možnost veliko počivaj.

lp in čimprej se pocajtaj,

dana :nosecka:

Urška* -> prehlad (13.10.2004 12:41:38)

Ojla!

Tudi jaz sem v ponedeljek staknila grozen prehlad.:(( Imam samo to sreco da me glava ne boli. Mi pa iz nosa tece tud kot iz skafa, pa grlo me neznensko boli. No, danes je ze malo boljse.

Za prehlad ti priporocam, da si skuhas kamilice in potem inhaliras. Meni pomaga. Pa seveda cim vec pocivaj, pa probaj se spotit.

Cimprej se pozdravi.

LP:)

Blink1 -> prehlad (13.10.2004 12:46:37)

No, drage moje nosečnice...briža se zima:grrr::grrr:

Svetujem čimveč vitaminov!!!! Pijte čajčke z limono (pa ne preveč nekih ekstra zelišč ker tudi niso zdrava).

Jaz sem ob vnetem grlu sicer dobila antibiotike (šele po 13. tednu-prej ne!!), grgrala žajbelj (blek:hudicek: ) in pila pražen sladkor ( :hudicek: ).

Čuvajte se prepihov in ljudi, ki že tako kihajo in kašljajo!!

Za bolečine pa je dovoljen le Lekadol:ups: Na žalost nič drugega.

Pa zdravo nosečnost:sloncek:

leah -> prehlad (13.10.2004 15:54:02)

En Lekadol plus C,vendar ne več kot enega na dan!

Stran: [1]