Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje. Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila. Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.
...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje. Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila. Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.
To je za forum Od rožce do solate Zakaj tam trava ne raste?Morda so tam kdaj kaj imeli,pa zdaj trava rabi čas,da ponovno požene.Morda kakšen pesek ali material za gradnjo. Zate bi bilo bolje,da nikjer ne raste.
Ma ja sej tako velika pa spet ni, je pa ravno pravi čas da se spravte vrt pokosit, tud vreme je idealno, ja mojga teram da bi ta teden vrt že v drugo pokosu, ampak nevem če bo kaj prijelo moje teženje. Pa ja res nebote vrtnarja najemal zateh par metrov trave pa še tpo noče povsod rast, mogla bi videt naše planjave okol bajte.........priznam tud mene mine če morem sama vrt kosit
Kerensa, možno da so prejšnji stanovalci imeli psa in je skopal travco ven, poskusi jo ponovno nasaditi pa boš videla če ni semena ali je kje drugje napaka.
Ja in po mojem je potrebna košnja, razen če boš kosila 3x enkrat seno, drugič otavo in potem še otavič.
Kerensa, a tole je tvoja bajtica? Nisem spremljala, pa ne vem, od kdaj si na svojem. Lepo
Trava pa... odvisno na kakšen način jo boš kosila. Oz s kakšno kosilko. Pa kolk hodiš tam zunaj.
Trava pa možno da ne raste, ker je slaba zemlja (mogoče je bil kdaj tam pesek stresen). Malo prekoplji in poglej kaka zemlja je tam. če ej slabša, malo nove nasuj pa posej novo (najbolj so mrve, ki ostanej od sena). Te se najbolj primejo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
matr, tole sem pa jaz tudi zamudila, Kerensa kaj zdaj si pa skor v Trzinu že?
ne vem zakaj ti tam trava ne raste-mogoče zato ker imaš premalo zemlje ali pa je presuho.Jaz ti svetujem da tam dobro vse prekopaš,kupiš malo prsti,malo gnoja..in potem posej travo.Druge rešitve ni razen če se kera spozna veliko bolje na vrtnarijo