sesalec rovus (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Anonimen -> sesalec rovus (15.4.2007 8:45:30)

...sesalec rovus. http://www.rovus.si/index_1.asp
sem zdele gledala reklamo po tv pa ponavad ne nasedam na kake top šop finte ampak sesalc bom pa rabila za v novo bajto pa ne vem a je tole za kej?

paris -> RE: a ma katera... (15.4.2007 8:48:45)

Jaz ga nimam, se pa spomnim, da je bla že enkrat tuki gor debata o teh sesalcih, pa jih niso glih pohvalile. Da ni glih močen, al, da hitro moč zgubi, neki tazga se mi zdi. Bodo tiste, ki ga majo več povedale.

tjaga -> RE: a ma katera... (15.4.2007 8:50:18)

Jaz ga nimam (še), me pa tudi mika, da bi ga kupila. Ima ga moja prijateljica, ki je z njim zelo zadovoljna. Pravi, da je dejansko manj prahu, ko neha sesat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
In en kolega, ki ga tudi ima je rekel, da je pomembno, da tisti filter (prvi) vzameš ven in ga opereš, ker se večina prahu nabere na njem in če ni opran potem naslednjič ne posesa tako kot bi moral.

lojzika -> RE: a ma katera... (15.4.2007 9:32:13)

Eden izmed teh ne vem al rovus al on drugi baje da ne posesa fajn tepihov, ampak ne vem ziher saj so to le govorice.

Anonimen -> RE: a ma katera... (15.4.2007 9:37:58)

Evo jst imam rovusa. Glede na ceno je super. Res ni nekaj ekstra močen sam če sesaš večinoma laminat al pa parket ni panike.  Jaz imam samo eno preprogo v celem stanovanju, posesa jo tako kot drugi. Filter je treba res spucat k drugač smrdi pa še slabše sesa. Praha je pa 100% manj. Jaz imam dva mačka in mi je to ful pomembno da ni prahu in dlak po zraku. Z njim res lahko vse presesaš, jaz tudi praha več ne brišem ampak ga sesam z krtačko. Jaz sem v glavnem zadovoljna.

Ni pa en vrhunski sesalec itak. Jaz sem ga kupila v mercatorju. Sedaj mislim da dobiš še enega mini zraven takrat tega ni blo.

Strawberrie Cherrie -> RE: sesalec rovus (15.4.2007 10:14:28)

Prijatelji so ga ravno kupili in ga ful hvalijo?
mi2 z mojim tudi iščeva sesalec, samo bova vzela verjetno kakšnega drugega, nekak naju ni prepričal.
Cena je pa res ful ugodna - 130€, če se ne motim?=

Stran: [1]